E un an cu un curs nefiresc de neașteptat și parcă totul s-a întâmplat prea repede… vedem cum business-urile se reorganizează, iar ceea ce părea oarecum imposibil- digitalizarea masivă-, azi e cel mai la îndemână ajutor pentru continuarea în parametri buni a coloborărilor începute anterior pandemiei. E și cazul celor care și-au creat business-ul în domeniul nunților. „Norocul”, dacă l-am putea numi astfel, este că pandemia ne-a prins într-o perioadă de post și oricum n-ar fi putut avea loc astfel de evenimente, dar ce facem după ce trece situația de urgență, iar viața va trebui să-și recapete ușor-ușor cursul normal, chiar și-n condițiile în care specialiștii vorbesc despre o perioadă de câteva luni până când „coșmarul” se va diminua, nicidecum dispărea…? Previziuni nu prea îndrăznim să facem, însă avem nevoie de o gândire pozitivă dacă vrem ca totul să fie bine.

„E o perioadă în care suntem obligați să ne reorganizăm activitatea în așa manieră încât să transmitem clienților optimism, emoții constructive, nicidecum panică. Acționăm cu calm, consiliem de la distanță ca și cum ne-am afla față în față, n-am cum să cedăm. Reya Event Couture s-a adaptat situației și a comunicat din primele zile că am extins și la clienții din Iași serviciul de ‹‹video wedding planning››, pe care oricum îl aveam în portofoliu pentru cei din străinătate sau din alte orașe. Înțelegem cât de importantă este consilierea clienților mai ales în contextul în care ne aflăm, însă suntem un partener de încredere, acționăm responsabil și suntem acel umăr pe care-și pot descărca grijile pentru că oricum găsim soluții reale, nu doar vorbe încurajatoare. E foarte important că ne-am putut adapta, că ne desfășurăm activitatea la fel de implicat și chiar le mulțumim clienților pentru că aleg să se lase pe mâinile noastre în privința unui moment atât de prețios și memorabil din viață, cum este nunta. Menționez faptul că este un serviciu totalmente gratuit!”, a explicat Georgiana Iacob, manager Reya Event Couture.

 

Cum funcționează serviciul de „video wedding planning”?

Pentru început, vă puteți programa printr-un mesaj privat sau la nr. de telefon 0040.743.833.854. Ulterior, după ce vor fi stabilite de comun acord ziua și la ora pentru dialog, „întâlnirea” va avea loc prin video call pe whatsapp/viber/facetime (la alegere).

Practic, care sunt serviciile de care puteți beneficia prin consiliere de la distanță?

– consultanță de specialitate gratuită nelimitată;
– organizare nuntă / botez de la A la Z;
– comenzi de rochii de mireasă cu măsurile luate conform indicațiilor noastre;
– achiziție rochii de mireasă / de ocazie disponibile în salonul nostru;
– rezervare/ achiziție pantofi și accesorii (prin serviciu de curierat);
– rezervare/ achiziție costume de miri/nași/socri (prin serviciu de curierat);
– preluare comenzi lumânări și buchete cu flori naturale;
– rezervare/ achiziție de decorațiuni pentru nuntă / botez / alte evenimente (prin serviciu de curierat).

Author