Susține activitatea InSociety

Spun „și financiar”, pentru că susținerea ta o simt și prin faptul că ești pe www.insociety.ro și citești articolele publicate. Iar acest lucru e un mare motiv de recunoștință pentru mine, MULȚUMESC! Dar dacă vrei să fii și un soi de investitor în acest proiect, se poate! Cum?

  • dacă ești PERSOANĂ FIZICĂ, ai la îndemână contul: RO98INGB0000999903280851 (Tu decizi care e suma cu care vrei să susții insociety.ro. Te rog să specifici la Detalii Plată că ”Susțin InSociety”)
  • dacă ești PERSOANĂ JURIDICĂ, ai chiar mai multe posibilități, pe care doar le menționez aici: afișare banner publicitar în toate articolele de pe site, realizare și publicare advertoriale, realizare articol tip interviu/ poveste, inserare link-uri în spatele unor cuvinte-cheie din articole și altele. Fiecare modalitate are un cost aparte, așa că aștept mailul tău pe conctact@insociety.ro și, în funcție de cerințe și ceea ce ai nevoie, primești o ofertă personalizată.

Sigur, asta-i doar despre activitatea InSociety. Dar îți reamintesc și faptul că sunt specialist comunicare, mă ocup de promovarea unor branduri de produs și de persoană și ofer servicii de copywriting pentru orice tip de proiect.

Author