***Articol scris de Anamaria Diaconu, colaborator insociety.ro Anamaria este terapeut holistic, cu o experiență în domeniu de peste 8 ani, timp în care a ghidat zeci de persoane pentru a-și regăsi calea spre sine. Prin metoda Recall Healing cu care lucrează în prezent, Anamaria te poate ajuta și pe tine să îți construiești o radiografie personalizată completă prin care să îți înțelegi corpul atunci când acesta îți trimite diferite semnale. Trebuie doar să iei legătura cu ea: injoyhealingbyanamaria@gmail.com ***

 

Întreg Universul este în mișcare chiar în acest moment, cu tot ceea ce însumează el. Prin urmare, transformarea este în fiecare dintre noi. O experimentăm în orice moment, iar EU de astăzi nu mai seamănă adesea cu EU de ieri sau EU de mâine.

Energia noastră se expandează cu fiecare experiență, trăire, emoție și chiar și traumă pe care o experimentăm, iar în timp căpătăm din ce în ce mai mult valențele Sinelui nostru cel mai autentic. Asta dacă alegem să punem pauză de la gălăgie și să ascultăm ceea ce ni se transmite din interior.

Schimbarea, ceva greu de acceptat și de înțeles pentru mulți

Totuși, schimbarea este greu de acceptat și de înțeles pentru mulți. Adesea ne scoate din zona de confort, din pătrățica noastră de siguranță unde totul este mecanic și ne obligă să înfruntăm lucruri care se cer ascultate. Mulți dintre noi o privim cu suspiciune și dacă se întâmplă în urma unui eveniment, o primim cu atitudinea greșită, trăind cu impresia că toate ne merg prost. Însă oricare ar fi natura ei, trebuie integrate. Își are un rost, un loc, un spațiu unde poate să se așeze și cine știe, pe termen lung să ne aducă bucurie absolută. Este parte din călătorie.

Pentru mine, după cum știi, schimbarea a venit acum 9 ani când am devenit mama unui băiețel cu nevoi speciale. Acela a fost momentul în care a trebuit să mă regrupez ca să înțeleg schimbarea, să fac un pas în spate de la tot ca să decid ce pot face pe mai departe, ținând cont de noul rol survenit în viața mea, dar și pentru a-i oferi fiului meu sprinjinul de care avea nevoie.

Ce a însemnat Recall Healing

După căutări minuțioase, am ajuns la Recall Healing. Un instrument care pur și simplu avea sens, se lega, reușea să însumeze tot ceea ce aveam eu nevoie ca om, femeie, mamă, dar mă ajuta să înțeleg și nevoile bebelușului meu. De atunci, schimbarea îmi este parteneră de nădejde, inclusiv astăzi, în timp ce mă adresez vouă.

De-a lungul anilor, am trecut prin etape diverse, cea mai importantă fiind nașterea conceptului de InJoy Healing by Anamaria. Cu ajutorul acestui spațiu, picur în mine, zi de zi, câte puțin din experientele întâlnite în sesiuni, iar ele mă ajută să cresc și să înțeleg ce pot face mai departe, care este scopul meu și cum îi pot ajuta pe ceilalți.

Anamaria Diaconu. Ea e YinJoy Healing.

 

INJOY HEALING se transformă în YINJOY HEALING

Totuși, spuneam că nimic nu este static. De aceea, parcursul început a căpătat și mai multă claritate acum câteva luni când am realizat că sensul absolut este exact în acest nume, IN devenind simplu YIN.
YinJoy ar putea însemna însăși transformarea, mișcarea, fluidul, yin reprezentând energia primordială feminină, cea care dă viață și care se sacrifică pentru triumful iubirii.

Totodată, energia Yin este aleatorie și schimbătoare, ea mișcă lucrurile și crează. Această energie curge în spirală și devine tot mai puternică pe măsură ce se află în mișcare. Totuși, dacă este în dezechilibru, iese din matcă și provoacă haos emoțional și psihic.

Însă Universul stă într-o balanță perfectă doar dacă cele două elemente (yin și yang) sunt în sincronicitate, ele reprezentând însuși viața. Ele nu pot exista unul fără de celălalt, două jumătăți care formează un întreg, iar dualitatea lor este crucială pentru atingerea echilibrului. Pentru asta există YinJoy Healing.

Celebrăm feminitatea, schimbarea, puterea interioară și momentul când totul devine Yin (inclusiv unealta mea de lucru – YinJoy Healing) nu doar de Ziua femeii, ci în fiecare zi. C-așa ar trebui să fie.

 

sursa foto reprezentativă: https://www.freepik.com/free-photo/happy-woman-dances-forest-glade_20896739.htm#fromView=search&page=1&position=36&uuid=e284b476-37ba-45ad-a389-fbf8fe3cf39c

Author