***Acesta este un articol realizat în baza unui parteneriat cu BeSpoke Events***

Fiecare dintre noi este o poveste. Numai că nu oricine are curaj să se dezvăluie în fața tuturor. Să se arate vulnerabil. Să își arate emoțiile și trăirile. Să își arate fricile. Și să își spună lecțiile.

Pornind de la întrebarea „Tu te iubești pe tine?”, 33 de femei au acceptat provocarea pe care Cătălina Aciobăniței le-a făcut-o anul trecut. Au tras aer în piept și și-au așternut povestea în cel mai profund, unic și onest mod cu puțință. Așa cum a simțit fiecare…

Cătălina mi-a povestit despre proiectul ei. Încrederea de sine dă bătăi de cap multora. Lipsa acesteia te doboară. E greu să te cațeri pe ruine. Când un suflet e în genunchi, nici cea mai caldă vorba s-ar putea să nu aibă efect. Puterea e întotdeauna la noi. Și dacă nu știi cum s-ajungi pe drumul acesta, apelează la un specialist.

Vino pe 25 martie, ora 18, Palatul Culturii, la un eveniment marca BeSpoke Events, unde vei cunoște poveștile acestor femei care au curajul să spună „Eu mă iubesc pe mine!”. În plus, îi vei asculta pe invitații acestei ediții, vei face networking și… te vei simți bine!

Puteți achiziționa bilete de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-iasi-celebrating-women-love-and-authenticity-96128/

Cum e la evenimentele BeSpoke Events

Când BeSpoke Events a bifat primele evenimente în Iași, cam toți cei care am mers acolo ne-am spus „da, măi, uite că se pot face și la noi evenimente ca la București”. Era înainte de pandemie. Mi-amintesc ediția de la Little Texas. Acolo a fost altceva. Acolo parcă ne știam toți de-o viață. Am râs, ne-am distrat, am socializat. Și a urmat apoi ceva și mai inedit- evenimentul de la primăria Iași. După, ediția de la Palatul Culturii.

Acum, pe 25 martie, BeSpoke Events revine în Iași cu un eveniment în care poveștile sunt rostite cu voce tare, iar invitații abia așteaptă să împărtășească cu cei prezenți parte din experiența lor. Dacă n-ați făcut-o încă, de aici vă puteți achiziționa bilete.

Ediția de la Primăria Iași. Evenimentele Bespoke înseamnă și mult networking, într-un spațiu deloc încorsetat.

Cum a venit ideea cărții celor 33 de povești

Cătălina Aciobăniței, energia din spatele BeSpoke Events, a trecut printr-o serie de transformări majore. A devenit mamă, iar asta i-a schimbat cu totul viziunea asupra a tot ceea ce înseamnă lume. S-a regăsit pe sine. Nici ea nu știe pe unde era ascuns acest sine de care tot fugea. Sau poate nu era momentul pentru o astfel de întâlnire… cert e că fetița i-a dat putere. Și a făcut-o să coboare în adâncul inimii sale, acolo unde era și fetița Cătălina. Poate ușor speriată. Poate ușor cu încrederea nu tocmai la cote ridicate. Poate prea naivă să vadă lucrurile așa cum erau. Și atunci a început transformarea.

Puterea cuvintelor scrise pe hârtie, care rămân…

Când și-a dat seama de tot parcursul acesta, Cătălina și-a zis că ar putea face și mai multe. Să lase ceva și altora. Să fie ea inspirație. Să fie ea, dar să fie și alte femei ca ea, care au trecut prin tot acest zbucium care, la final, i-a redat cu atât de multă claritate viziunea asupra a tot ceea ce este ea.

Și a căutat povești. Și le-a găsit, întrucât în oricare dintre noi stă pitită o poveste care poate inspira și pe alții.

Toate aceste povești strânse într-o culegere de povești reale și autentice înseamnă volumul „Tu te iubești pe tine”. Lansat în Botoșani în urmă cu puțin timp, ajunge și-n Iași, în cadrul unei eveniment cum altfel decât de poveste și de povestit…

Cartea a fost lansată la Botoșani, mai multe detalii puteți găsi pe www.tuteiubestipetine.com

Nu trebuie să fii cunoscut ca să inspiri pe cineva, trebuie doar să-ți găsește menirea

Tentația e să ne uităm la alții. Cum îi alegem pe acei alții? Aici e artă aproape, nu neapărat mister. Și asta doar pentru că n-avem idee cum e cel pe care-l admirăm. Nu știm decât ceea ce ne arată. O fi suficient? Cine știe… tocmai de asta e bine ca un model să fie în acord deplin cu tine și să ți-l creezi chiar tu. De fapt, ești chiar TU acel model!

„Toți am avut modele când eram mici. Poate ne uitam la părinți, poate erau profesorii. Și tot așa. În omul de lângă tine găsești poate mai multă inspirație decât în oricare altă parte. Doar că… și noi suntem putere, încredere, inspirație. Trebuie doar s-avem curaj să privim atent în sufletul nostru și vom vedea că de-acolo pleacă toate soluțiile!”, spune Cătălina Aciobăniței.

Ediția de la Little Texas. Oamenii s-au simțit excelent. Ca la orice eveniment BeSpoke Events.

Dan Negru, Andreea Halikias, Mirabela Miron și Alex Cernătescu sunt invitații evenimentului BeSpoke Events din 25 martie, Palatul Culturii Iași, ora 18

Evenimentul își propune să celebreze puterea, frumusețea și autenticitatea, chiar în luna femeii. O seară plină de inspirație, în care toți ce prezenți vor avea șansa să socializeze într-un cadru relaxat și să-i asculte pe invitații Dan Negru, Andreea Halikias și Mirabela Miron și Alex Cernătescu. Detalii suplimentare găsiți și pe pagina de Facebook BeSpoke.

DAN NEGRU este poate „cel mai cunoscut realizator tv de la noi, cunoscut pentru umorul său inteligent și abilitatea de a captiva publicul. Cu o personalitate plină de viață și un stil autentic, el aduce mereu o notă specială în emisiunile pe care le prezintă, iar de data aceasta, Dan ne va onora cu prezența și carisma lui, ca prezentator al evenimentului nostru.”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

ANDREEA HALIKIAS este „autor bestseller, speaker și fondatoare Halikias & Co. Are o experiență de 15 ani în marketing și vânzări și este ghid certificat StoryBrand. A generat aproximativ 4 milioane de dolari pentru antreprenorii cărora le-a oferit consultanță în storytelling și leadership. Andreea Halikias ghidează autorii să scrie și să publice cărți care să îi ajute în dezvoltarea afacerilor sau în diverse domenii în care sunt specialiști. I-au trecut prin mână peste 700 de cărți și numai în ultimul an a lucrat cu peste 120 de autori români sau străini.”, scrie BeSpoke Events.

MIRABELA MIRON este „președintele și inițiatorul OFA UGIR, președintele UGIR Regiunea N-E și președinte al grupurilor de firme AVISSO. Prin intermediul OFA, Mirabela inspiră și susține numeroase femei în drumul lor către succesul antreprenorial, promovându-le, sprijinindu-le și oferindu-le un cadru adecvat pentru dezvoltarea și creșterea afacerilor lor.”, aflăm tot de pe pagina oficială a evenimentului BeSpoke Events.

ALEX CERNĂTESCU, distins cu premiul Forbes 30 under 30 pentru Inovație, este „CEO, co-fondator și director global de strategie la Stefanini Infinit – SUA și EMEA. Este Profesor Executive MBA, strategist de afaceri cu experiență, marketer și expert în transformare digitală, speaker, consultant și trainer (pentru echipe corporative) recunoscut la nivel internațional. Antreprenor în serie și investitor în tehnologie, publicitate, marketing, educație și produse digitale. Pasionat și cu experiență în antreprenoriat, dezvoltare de afaceri la nivel global, management C-Level, transformare digitală, dezvoltare de produse, managementul schimbării și leadership în companii de publicitate digitală, publicitate, software și tehnologie. Un CEO internațional experimentat, antreprenor în serie, vorbitor public, consultant, formator și strateg tradigital, cu o vastă experiență în marile branduri și ajutându-le să facă față provocărilor cu care se confruntă în era digitală. În prezent, se concentrează pe Statele Unite și EMEA.”, îl descriu organizatorii.

Ce se va întâmpla la evenimentul BeSpoke Events din 25 martie

Evenimentele BeSpoke sunt diferite. E un loc în care nu vii ca să stai stingher, e un loc unde vii să te revezi cu oameni dragi, să schimbi păreri și cărți de vizită, să cunoști oameni noi și să te simți bine. N-ai cum să nu te simți bine.

Pe 25 martie, la Palatul Culturii, vei putea interveni oricând în prelegerile invitaților. Există sesiune de întrebări-răspunsuri. E un eveniment ca între prieteni, o discuție liberă, nimic formal și rigid. Cei din fața ta nu sunt acolo pentru a-ți spune cât de mari sunt ei și să îți arate cât de multe au realizat, ci sunt acolo pentru a te inspira, pentru a te ajuta chiar în cazul în care ești în impas. E ca o mână de ajutor primită în dar de la cei care poate au trecut și ei prin emoțiile și frământările pe care tu le experiementezi acum.

Va fi ca un dineu, într-un cadru feeric- Palatul Culturii din Iași. Va fi ca o petrecere nu cu prinți și prințese, ci un oameni mișto, care știu că vin acolo pentru a se simți bine.

În plus, Cătălina Aciobăniței și-a obișnuit participanții cu tot felul de surprize. Va fi o tombolă, deci s-ar putea să fii norocos și să pleci acasă și cu un cadou drăguț.

Invitații nu vor vorbi ore în șir. Vor folosi timpul pentru a fi printre cei prezenți.

BeSpoke Events e networking. E acel mod de a cunoaște oameni noi, cu care nu se știe niciodată cum vei ajunge să colaborezi. Cu muzică în surdină și cu un pahar pe care-l vei ciocni de multe ori, n-are cum să fie altfel decât BeSpoke Events și-a obișnuit prietenii- LEGENDARY! Că nu degeaba se mai vorbește chiar și la ani distanță despre evenimentele lor… Nu e ceva ce faci în fiecare zi, poate de aceea n-ar trebui să ratezi momentul!

Author