Iubitorii de artă fotografică, frumos și inedit, sunt invitați să fie oaspeții Cafe Society la vernisajul de fotografie pe care artistul Vladimir Dumbravă îl va susține vineri, 13 octombrie, începând cu ora 20.  ”Naked Beauty” captivează prin doza suavă de erotism pe care artistul a reușit să o surprindă prin cea mai pură formă de senzualitate- nudul.

”O provocare pe care a acceptat-o din pasiune pentru fotografie”,  e explicația sinceră prin care Vladimir ne mărturisește că expoziția este și un pariu cu sine, dacă l-ar putea numi astfel, dar și cu societatea ieșeană, am putea completa noi, având în vedere că e publicul ieșean, consumator de artă, nu e obișnuit cu acest gen de expoziții.

Ideea i-a fost încurajată în urma unei discuții pe care artistul Vladimir Dumbravă a avut-o cu unul dintre fotografii care avusese un vernisaj similar, în Timișoara. Până în prezent, Vladimir a încheiat cu succes campania ”Un portret pe zi”, în care protagoniști au fost 24 dintre cei peste 250 de aplicanți. De asemenea, ”Ești mai mult decât perfectă” a stârnit atâtea controverse, încât a fost nevoit să o oprească la jumătatea perioadei pe care și-o propusese inițial pentru desfășurare- motivul fiind ”sancțiunea” pe care Facebook o trimise din cauza raportărilor celor din lista de prieteni virtuali. Același lucru s-a întâmplat inclusiv în momentul în care a anunțat expoziția de vineri, ”Naked Beauty”.

Cei prezenți la eveniment vor putea achiziționa lucrările, expoziția fiind una cu vânzare.

”Într-o atmosferă destinsă, pe acorduri de jazz, aveți ocazia să studiați fotografia nud și să admirați creații care vă pun imaginația la încercare! Autorul a surprins în fotografii diferite ipostaze care ilustrează frumusețea corpului uman. În cadrul acestui eveniment vom degusta o selectie de vinuri spumante a celebrei Case de vinuri „Bucium 1949″”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

Ce nu știți, poate, despre Vladimir? Și-a investit premiul în valoare de 1000 de euro, câștigat în 2012, la un concurs de design al celor de la Palas Iași pentru ”sacoșa de cumpărături”, în primul aparat foto profesional. De atunci și până în prezent s-a perfecționat continuu… dar mai multe ne va povesti chiar el vineri, 13 octombrie, de la ora 20, la Cafe Society, situată pe strada Lăpușneanu.

 

sursa foto: foto personal Vladimir Dumbravă

 

Author