Să găsești cadoul ideal pare o aventură atunci când n-ai tocmai cea mai bună inspirație. N-am să mă refer la bijuterii, cărți, haine sau alte „idei” la care apelează mai toți cei aflați în criză de timp, ci vreau să-ți prezint câteva sugestii inedite la care poți apela cu încredere atunci când vei avea nevoie de un mic ajutor.

1. O veioză inedită

Te-ai gândit că ai putea refolosi diverse materiale care nu îți mai folosesc pentru a da viață unui obiect decorativ care poate schimba decorul unei încăperi? Da, pe piață există suficiente modele, însă eu vreau să îți prezint câteva modele hand-made, care te vor face să crezi că într-adevăr o veioză e un cadou destul de drăguț pentru un prieten care tocmai s-a mutat în casă nouă. Le găsești la Buzy, așa cum îi zic apropiații (contact: robuzy@yahoo.com tel: 0722 525 474 Constantin Buțurcă). Prețurile sunt extrem de rezonabile și vin la pachet cu garanția unei piese unice.

 

2. Pralinele de ciocolată pictate de la L’ Artisan (despre care noi am mai povestit aici)

Ștefan Buraga, creatorul acestor cofeturi cu dichis, e persoanal la care trebuie musai să apelezi dacă te-ai gândit să oferi cuiva în dar ceva dulce. Pralinele artizanului ciocolatei ies din tipare nu doar prin aspect, ci și prin gustul desăvârșit, întrucât folosește doar ciocolată belgiană. Ba mai mult, că tot se apropie Paștele, am observat că Ștefan s-a pus pe treaba și a creat și ouă de ciocolată. Îi puteți accesa pe pagina de Facebook- https://www.facebook.com/LArtisan.Iasi/. Iar despre povestea dulce a chocolatierului puteți citit aici: https://insociety.ro/stories/dincolo-de-usile-l-artisan-se-afla-o-poveste-stefan-buraga-tanarul-care-da-o-alta-dimensiune-ciocolatei/

 

3. O ie cu suflet, propusă de Anda Suman sau… brandul Caterine (despre care vă mărturisesc că veți afla mai multe din paginile numărului aflat pe ultima sută de metri până să ajungă în tipografie al revistei Insociety)

Recunosc, n-am să dezvălui prea multe, căci vreau să o cunoașteți mai mult pe Anda din paginile revistei Insociety, dar n-am cum să nu îi apreciez obiectele vestimentare unice pe care cu atâta migală și dăruire le creează. Anda coase de mică și a deprins această îndeletnicire de la bunica ei, cea care i-a pus acum și ața în mâini pentru prima dată. Toate sunt pânze naturale, iar o ie Caterine înseamnă poveste, în primul rând. Le puteți comanda de pe Breslo- https://www.breslo.ro/handmade?q=caterine sau puteți să o contactați pe Anda pe pagina de Facecook Caterine : https://www.facebook.com/CaterineCusaturiDePoveste/

 

4. Produsele din piele naturală de la City Boutique

Au o gamă largă de produse de la accesorii până la agende și jurnale, brelocuri, portofele, genți, brățări și coliere, dar te lăsăm pe tine să arunci un ochi pe site-ul lor: http://www.cityboutique.ro/. Iar pe facebook îi găsiți aici: https://www.facebook.com/pg/cityboutique.romania/ .  Fiind adepta agendelor, mi-au atras atenția câteva, dar și alte produse atent create, fată să aducă o stare de spirit veselă, după cum chiar ei ne anunță pe pagina de facebook.

 

Dacă mai cunoașteți și alte mâini iscusite, dați-ne de știre!

Author