Filicori ne invită la AperitifBe4Filicori

Filicori ne invită la AperitifBe4Filicori

 

E deja a doua săptămână în care cafeneaua Filicori Zecchini Palas ne invită să ne facem „încălzirea” pentru club la AperitifBe4Filicori, un eveniment la care atmosfera este întreținută de DJ Raul (rezident LaBRANch). Ideea conceptului a plecat de la ceea ce clienții Filicori au cert de mai multă vreme- un loc în care să poată sta relaxați, dar să-și facă și un fel de „încălzire” pentru seara de club de sâmbătă.

Pe 30 noiembrie, Filicori Zeccini Palas îi sărbătorește pe Andrei și Andreea într-un cadrul extrem de friendly, începând cu ora 20, cu „băuturi fine, un fundal sonor de excepție și gustări menite să-ți încânte simțurile”, spun organizatorii. Ba mai mult, orice rezervare făcută la numărul de telefon 0751 473 623 îți aduce, din partea casei, o sticlă de vin cadou.

 

Condiții preluare articol

Fiecare articol al www.insociety.ro este muncit. Respectăm munca fiecăruia și drepturile de autor. De aceea, credem în regulile fair-play-ului. Dacă nu avem încheiat un acord scris în care să specificăm explicit forma de colaborare, vă dăm posibilitatea de a prelua din articolele noastre în limita a maxim 500 de caractere , cu următoarele obligații:
1. specificați în articolul dumneavoastră sursa clar și concis;
2. inserați linkul articolului nostru și faceți trimitere vizibil către acesta.