Bistro AGORA se pregătește să-și primească primii pofticioși de bucate gătite cu suflet, ca la mama acasă. Psssst, noi am fost la shootingul meniului și efectiv ne-a plouat în gură, dar asta-i altă poveste pe care n-am vrea să o împărtășim, nu de alta, dar vom părea gurmanzi și „nuuuuuuuu, chiar nu suntem deloc!!!”. 😯 

               Revenind… într-un decor modern și minimalist amenajat, în care elementele arhitecturale ale designului în tonuri închise completează eleganța unei locații ideale pentru o întâlnire cu prietenii sau de business, Bistro Agora propune specialități cu iscusință gătite de bucătari cu experiență și imaginație în combinații de gusturi, arome și culori pentru adevărate armonii în fiecare farfurie. Totul, spun managerii, din dorința de a-i face pe cei care vin la Bistro AGORA să redescopere bucuria unei unui prânz sau a unei cine luate în oraș oricum altfel, numai nu pe fugă. Dar vă lăsăm pe dumneavoastră să vă convingeți, la începutul lunii iulie.

Despre noul centru de evenimente AGORA:

„Credem în amintirile memorabile pe care le purtăm în suflet pentru totdeauna, așa că ne-am gândit să-ți oferim experiențe de neuitat, într-un decor reinterpretat cu rafinament într-o notă modern-elegantă. Un decor care îți inspiră un profund sentiment de intimitate și siguranța că aici, la AGORA, ai toate elementele de care ai nevoie pentru o experiență faină. Îți trimitem invitația de a veni la noi, „acasă”, dar până să ne cunoaștem, am vrea să-ți povestim câte ceva… am pornit pe un drum plin de provocări tocmai pentru că suntem oamenii provocărilor. Am reconceptualizat întreaga locație în așa manieră încât aceasta să corespundă și celor mai sofisticate cerințe astfel încât să scriem povești despre care să se vorbească și în timp. Iar un spațiu modern, generos și versatil ca amenajare, perfect atât pentru conferințe, expoziții sau spectacole (evenimente de tip corporate), cât și pentru nunți sau botezuri (evenimente private), a fost ideea pe care ne-am fundamentat dorința ca AGORA să devină expresia vie a vieții sociale ieșene.”, se arată pe site-ul centrului.

Author