Un barista ieșean s-a calificat pentru a 4-a oară în finala WBC ROMÂNIA !

Un barista ieșean s-a calificat pentru a 4-a oară în finala WBC ROMÂNIA !

Alin Spînu s-a calificat  pentru a 4-a oară în finala WBC România și reușește, astfel, să plaseze Iașul în topul orașelor în care aroma cafelei devine artă grație talentului unui barista. Performanțele lui Alin sunt rodul muncii, voinței, devotamentului și pasiunii sale.

Festivalul de cafea Bucharest Coffee Festival se desfășoară în perioada 10-13 mai, la Hanul Gâbroveni, și  îi aduce împreună pe producătorii locali, importatorii de cafea naționali și internaționali, dar mai ales pe iubitorii de cafea din România și nu numai. Evenimentul se definește prin  training-urile și workshop-urile organizate, prezentările de produse noi, demonstrațiile de latte art și degustările de cafea de specialitate, momentul cel mai așteptat fiind  competiția de barista la care ieșeanul Alin Spînu s-a calificat. Noi îi ținem pumnii și de-abia așteptăm să ne povestească despre cum i-a fost această experiență, dar și despre tainele cafelei.

Condiții preluare articol

Fiecare articol al www.insociety.ro este muncit. Respectăm munca fiecăruia și drepturile de autor. De aceea, credem în regulile fair-play-ului. Dacă nu avem încheiat un acord scris în care să specificăm explicit forma de colaborare, vă dăm posibilitatea de a prelua din articolele noastre în limita a maxim 500 de caractere , cu următoarele obligații:
1. specificați în articolul dumneavoastră sursa clar și concis;
2. inserați linkul articolului nostru și faceți trimitere vizibil către acesta.