Cum ar fi dacă eroul preferat al propriului copil ar pune la cale ca împreună să-i faceți o surpriză? Pare ireal, ai spune, dar să știi că există un loc de poveste în Iași, în care personajele capătă culoare și vin să-i spună voinicului tău „La mulți ani!” într-un mod aparte, ochios, vesel și dulce… #TuffliLand sau tărâmul torturilor-figurine dedicate copiilor transformă orice petrecere într-o poveste, unde emoția, buna dispoziție și bucuria aniversării se îmbină armonios pentru a creiona amintiri de neuitat pentru fiecare dintre micuții care își aniversează ziua de naștere. În #TuffliLand, fiecare figurină are propria personalitate, niciuna nu seamănă cu cealaltă, fiind realizată artizanal grație măiestriei cake designerilor Tuffli, în permanență specializați prin participări la multiple cursuri de creație de figurine. Explozia de culoare întregește gustul desăvârșit cu care cofetăria Tuffli ne-a obișnuit deja, indiferent de forma dulciurilor.

„Ideea a venit în urma solicitărilor în creștere pe care le primeam. Părinții vor ca aniversările să fie amintirile pe care copiii le vor purta în suflet ani la rând și ca emoție, nu doar prin mărturiile date de fotografii. Figurinele au evoluat, apar tehnici care le duc aproape de perfecțiune și pentru că ne dorim ca totul să fie fără cusur, investim mereu în cake designerii noștri. Aniversările sunt din ce în ce mai spectaculoase, iar un tort-figurină, care îi aduce pe camarazii copilului la petrecere, este o surpriză la care sigur nu se așteaptă. Suntem complicii părinților la fericirea copilului, un rol pe care ni-l asumăm cu profesionalism și multă imaginație!”, spun reprezentanții Tuffli, cei care le recomandă părinților care vor să pregătească o astfel de surpriză să vină cu o fotografie cu două-trei zile înainte de eveniment pentru ca tortul-figurină să fie exact așa cum și l-au imaginat.

            Carrot cake, cu zmeură și iaurt sau cu mascarpone sunt doar câteva dintre variantele sau gusturile pentru care părinții pot opta. Ingredientele folosite sunt atent alese și de cea mai bună calitate, garanția alegerii cofetăriei Tuffli, de altfel. Ba mai mult, #TuffliLand vine și cu surpriză, întrucât anual organizează concursuri prin care alegerea clienților le este suplimentar răsplătită. Deci… tu ce erou ai vrea să vină la ziua copilului tău? Ah, și ținem neapărat să știi că și tu îți poți aminti cu nostalgie de copilărie și să-ți inviți eroii la ziua ta! Să ne dai neapărat de știre, că de găsit, știi unde ne găsești… pe strada Lăpușneanu!

*sursa foto: Tuffli

Author