Nicio schimbare nu vine din exterior!

Nicio schimbare nu vine din exterior!

articol de Connie Larkin

 

                Încep acest articol citându-l pe Osho din cartea „Tao: The Golden Gate” și apoi voi comenta unele afirmații: „Revoluțiile politice nu sunt revoluții, doar revoluțiile spirituale sunt revoluții pentru că până când ființa ta nu se schimbă, nicio schimbare din exterior nu ajută.” Din punct de vedere Ontologic, ființa este deja întreagă, perfectă și completă (expresie folosită de Landmark), ea nu are nevoie de „schimbare”, ci doar de recunoaștere, iar acest proces în care recunoști cine ești se cheamă T R A N S F O R M A R E, nu schimbare. Osho a folosit cuvântul schimbare, dar ce comunică este despre transformare…

              La întrebarea pe care am adresat-o odată unui Italian, coleg și lider în Educație Ontologică, „Cum pot explica transformarea?”, acesta mi-a răspuns: „Imaginează-ți că ai o lumânare, peste un moment, lumânarea a dispărut și în locul ei a apărut un bec. Cum s-a întâmplat asta, nu știi, nici nu poți să explici, doar s-a întâmplat; iar când se întâmplă, este instant, deși un proces de diferite durate poate precede transformarea.”

NICIO SCHIMBARE NU VINE DIN EXTERIOR– spune Osho, ca de altfel toți maeștrii din istoria cunoscută a umanității.

DOAR REVOLUȚIILE SPIRITUALE SUNT REVOLUȚII! Dacă te uiți (ești prezent, cercetezi, vrei să afli), orice revoluție în gândire duce doar la „moartea” unor feluri de a fi pe care tu însuți le ai și care NU funcționează pentru tine. Și da, ai nevoie de curaj să iei calea acestei R E V O L U Ț I I. Pentru mine, calea acesta reprezintă SINGURUL mod de a trăi o viață împlinită și demnă.
INTENȚIA mea, prin aceste articole, este să dau sprijin celor care sunt interesați să folosească Educația Ontologică pentru propria evoluție. Peste treizeci de ani de antrenament Ontologic la nivel internațional fac din mine cineva care poate comunica tuturor, în termeni simpli și pe înțeles, ce este și ce poate face această Educație. Ce este Educația Ontologică?
Studiul existenței, studiul ființei.

CALL TO ACTION
Dacă reușim să ieșim din criza actuală, pe 23 Mai vom fi la Iași și voi conduce Workshop-ul de „Relații – Cum Le Faci Să Funcționeze!” (click AICI pentru a vedea evenimentul), workshop în care, cei care participă activ, își pot rezolva orice problemă legată de relații.

Web: www.connielarkin.com
Eveniment Iasi: https://www.facebook.com/events/475157570078956/
Emisiune Despre Așteptări, tristete, bucurie, putere și libertate: https://youtu.be/iZ-GCqhBNio

sursa foto: Connie Larkin