Pricop Mariana Ștefania, partener în călătoria proprie a fiecăruia dintre noi

Pricop Mariana Ștefania, partener în călătoria proprie a fiecăruia dintre noi

Azi am să vă împărtășesc despre Ștefania Mariana Pricop, cea pe care am cunoscut-o de curând și îmi doresc să o țin aproape, fiind terapeută holistică, cea care urmează să ne povestească despre cum a ajuns să cunoască adevăratul sens al vieții prin experiențe proprii, de mică având capacități extrasenzoriale. Ce am recepționat de la ea este faptul că întreaga ființă a noastră este atinsă de terapia holistică, care se extinde și se arată din ce în ce mai eficientă în ultimul timp în rezolvarea unor dezechilibre de orice natură care se pot declanșa în noi, oamenii.

Ce m-a făcut mai curioasă a fost faptul că este atât de determinată încât nu se oprește din a se documenta, învăța, căuta și descoperi pentru a da și celorlalți din cunoștințele, chiar puterea ei. Am citit, am răsfoit, am întrebat și mi-am creat o viziune corectă cam despre ce înseamnă terapia holistică. Cert e că prin terapia aceasta te străduiești să armonizezi ființa umană în întregul ei. Cam asta face Ștefania, ajută oamenii cum să ia decizii potrivite care să aducă bunăstare și armonie în viața lor. Ghidez persoane spre universul interior pentru evoluția conștiinței, pentru a-și descoperi adevărata identitate. Prin limbajului corpului, mi-a spus că decodifică simptome de boală activând energia de autovindecare.

Ema Tănase, redactor revista Insociety: De ce terapia holistică și cu ce te-a ajutat pe tine?Când ai descoperit-o?

Pricop Mariana Ștefania: În urma experiențelor proprii  din viață am înțeles că pentru a fi sănătos, fericit, trebuie să te îngrijești de cele 3 părți ce alcătuiesc ființa umană și anume: fizic, mental și spiritual. Îngrijindu-le pe toate în același timp, reușești să ai rezultate 100% în ceea ce vrei să obții. Am descoperit terapia holistică când mama mea s-a îmbolnăvit de cancer uterin. A fost operată și sătuită să facă chimioterapie. Am hotărât împreună să apelăm la terapia aceasta și rezultatele au fost de vindecare totală. Acesta a fost începutul meu, începutul tratamentelor holistic.

Ema Tănase: Te pregătești de un eveniment în Iași. Cui i se dedică și de ce?

Pricop Mariana Ștefania: Acest eveniment îl dedic persoanelor care sunt în căutare de răspunsuri, care sunt în căutare de cunoaștere interioară. Între psihic și fizic, de-a lungul timpului meu, am învățat că există o strânsă legătură. De ce? Căci suferința fizică sau emoțiile negative afectează psihicul.

 

Din proprie experință mi-am extras faptul că psihicul comunică prin intermediul trupului și reciproca este valabilă. Cu toții știm că starea mentală influențează sănătatea. Iar Ștefania mi-a răspuns atât de frumos în continuare , încât am simțit, fizic vorbind, cum corpul meu a vibrat la auzul următoarei fraze: Când găsești o comoară, fericirea nu este să o ții doar peentru tine, fericirea este nemăsurată când o împarți și cu alții. De ce nu mi-a dat-o și mie mai aproape, prin 2011-2012 pe această Ștefania? Cu toții avem nevoie la un moment dat de un suport moral, psihic, spiritual pentru a face un salt înainte în viață, spune chiar Ștefania. Mare adevăr grăiește, nu? Îmi dezvăluie la scurt timp că : Dacă nu aș fi găsit în viața mea aceste ajutoare, nu știu cum aș fi evoluat spiritual, de aceea în acest mod simt că aș putea fi de folos, datorită experiențelor mele.

Ema Tănase: Care sunt obiectivele tale la acest workshop? Ce urmărești?

Pricop Mariana Ștefania: Doresc să ajut persoanele să conștientizeze cine sunt. În momentul în care ne descoperim lumea interioară și lumea exterioară se schimbă, căci se schimbă viziunea noastră. Multe persoane își doresc să se simtă iubite, să iubească, să aibă sănătate, armonie, prosperitate, să fie pac în țara lor și în lume. Pentru a trăi toate aceste emoții pozitive trebuie să vrei să te descoperi. Descoperindu-te pe tine, descoperi tainele universului și tocmai dezvoltarea conștiinței tale contribuie la construirea unei lumi noiîn care va predomina armonia, iubirea, pacea.

Menționez că am fost tare curioasă ce o motivează pe invitata mea de azi să meargă mai departe și am zâmbit larg la auzul răspunsului, fiind unul din suflet pentru suflet: „Iubirea mă motivează. Iubirea pentru semenii mei, pentru ființa umană. Când cunoști iubirea necondiționată, nu poți decât să o răspândești.

Ema Tănase: În călătoria cu oamenii oferi doar sprijin?

Pricop Mariana Ștefania: Ofer persoanelor sprijin, dar mai întâi iubire. Nu poți ajuta pe cineva dacă nu ai în suflet iubire, compasiune.

Dragi cititori, nu stați pe gânduri. Aici este doar o parte din ce este Ștefania, accentuând chiar ea că: Sunt o persoană simplă, supusă ca toată lumea la provocările vieții, care este în căutare continuă de a înțelege tainele universului. Pe mine m-a convins să îi fiu alături la evenimentul de miercuri, de săptămâna viitoare, mai concis, în data de 25 iulie. Voi fi printre primele persoane care vor cumpăra biletul. E simplu să vii la eveniment, mai greu e să conștientizezi că nimeni nu poate rezolva problemele tale în locul tău, dar cert e că Ștefania este acolo să ne vină în ajutor să avem răspunsuri la de ce-urile noastre.

Upssss, am aflat că a pregătit un program interactiv pentru cei interesați și că va fi un workshop dinamic. Eliberați-vă miercuri, 25 iulie, după 18.30 de rutine, de tabieturi și dați curs invitației Ștefaniei, care cu siguranță ne va împărtăși doar frumos și va împrăștia în jur doar senin. Haidem împreună să arătăm că putem să fim cea mai bună versiune a noastră și cum altfel putem să arătăm asta? Doar autoeducându-ne. Eu personal, mă consider un om autodidact, dar nu atoștiutor. Ștefania va fi partenerul meu/ al nostru.