(P) La doi ani distanță de când Grădinița ZKIDS îi primea pe primii prichindei în Șos. Nicolina, nr.150 (CUG), fondatoarele Anca și Raluca se pregătesc să-i întâmpine cu același entuziasm și energie, într-un nou loc de poveste, situat în strada Ion Nistor, nr. 2 (Păcurari). Va fi al doilea punct de lucru pentru Grădinița ZKIDS, unde, spune Anca, „va fi un spațiu aerisit, luminous, cu o grădină generoasă, gata să se lase vrăjit de râsetele și inocența copiilor. Aici, la ZKIDS, ne-am dovedit că putem fi cine dorim. Suntem actorii unei lumi de basm, în care misterul și idealismul se combină perfect, astfel încât fiecare copil să se simtă în largul său și să se dezvolte armonios. Învățăm împreună. Pentru noi, proiectul grădiniței e unul de suflet, conturat cu grijă, emoție și pasiune, dar și cu oarecare nostalgie pentru anii noștri de copilărie, de care ne aducem aminte cu atâta drag.”

             Grădinița ZKIDS a apărut din dorința Ancăi și Ralucăi, fondatoarele grădiniței care transformă copiii în personaje de poveste, de a crea un loc în care ideile și dorințele în materie de educație prind contur. În cadrul grădiniței ZKIDS Cug își dau întâlnire în fiecare zi șase grupe de preșcolari, care învață să-și însușească prin joc principiile pe care ZKIDS a fost fundamentată: blândețe, empatie, iubire și educație de calitate.

„Suntem în era în care totul de dezvoltă într-un ritm amețitor, iar copiii sunt diferiți. Sunt copii milenari, sunt copii care se nasc cu alte abilități, cu alte înclinații. Rolul nostrum este să îi îndrumăm să descopere ceea ce le place prin metode inovative. Grija noastră este ca părinții să aibă garanția că în orele în care copiii sunt la noi, se află în deplină siguranță. Suntem dedicați copiilor, astfel încât să simtă că îi susținem, protejăm și că-i încurajăm să viseze.”, completează Anca Buruciuc.

             Cu toate că Anca și Raluca n-aveau nicio legătură cu educația preșcolară, au pornit împreună pe-acest drum provocator. Anca este nutriționist de profesie, iar Raluca e inginer. Amândouă, în schimb, și-au imaginat cum ar trebui să arate locul în care copiii să vină cu drag. Și pare că le-a ieșit, din moment ce copiii se bucură când le văd prin preajmă, râd și le vorbesc cu atâta nonșalanță despre ceea ce învață ei cu doamele educatoare.

„Grădinița ZKIDS înseamnă mai mult decât un business, face parte din noi. Ne-am atașat de bebeluși, e emoționant să-i vezi cum cresc. Dar și mai emoționant e să vezi cum bebelușul nostru, cum ne alintăm noi grădinița, se dezvoltă. Locația din Păcurari vine în sprijinul părinților care locuiesc în zonele limitrofe. Venim noi mai aproape de casele lor, cu o nouă poveste, dar cu aceleași principii de care ne-am convins că aduc rezultate.”

 

Pentru detalii și înscrieri:

Gradinita Zkids Cug: Sos. Nicolina nr.150
Gradinita Zkids Pacurari : Str. Ion Nistor nr.2
Contact: 0740 715 632/ 0752 282 222
Facebook:
https://www.facebook.com/GradinitaZKids
https://www.facebook.com/Gradinita.Zkids.Pacurari

 

***acesta este un articol publicitar, de aceea a fost marcat la începutul articolului cu semnul (P)***

Author