Mărțisorul Casei de Cultură a Studenților pentru dumneavoastră

Mărțisorul Casei de Cultură a Studenților pentru dumneavoastră

Reunite pe aceeași scenă în data de 5 martie, începând cu ora 19, cluburile Casei de Cultură a Studenților întâmpină primăvara cu „Bal la Curtea Regelui”, un spectacol în regia lui Adrian Ștefan.

„Ne dorim să avem cât mai des evenimente în care toate trupele se reunesc pe aceeași scenă. O echipă dedicată studenților. Echipă formată din artiști cu expriență care abordează cu seriozitate și profesionalism, fiecare student în parte.“, a declarant Bogdan Crucianu, directorul instituției.

Din distribuția spectacolului fac parte Trupa „The Sky“, Quasar Dance, Ansamblul Folcloric „Doina Carpaților“, Clubul de Muzică „Richard Oschanitzky“, Home Town Dance, Petran Music School, Teatrul Ludic, Seoul Beat și Fabrica de voluntari. În cadrul spectacolului vor fi implicați peste 100 de studenți, membri ai cluburilor Casei de Cultură a Studenților, dar și colaboratorii acestora.

Accesul publicului este gratuit, în limita locurilor disponibile.

sursa foto: facebook eveniment- https://www.facebook.com/events/190305625076270/

Condiții preluare articol

Fiecare articol al www.insociety.ro este muncit. Respectăm munca fiecăruia și drepturile de autor. De aceea, credem în regulile fair-play-ului. Dacă nu avem încheiat un acord scris în care să specificăm explicit forma de colaborare, vă dăm posibilitatea de a prelua din articolele noastre în limita a maxim 500 de caractere , cu următoarele obligații:
1. specificați în articolul dumneavoastră sursa clar și concis;
2. inserați linkul articolului nostru și faceți trimitere vizibil către acesta.