Un eveniment tare drăguț va avea loc în Iași, pe 3 noiembre, în mijlocul naturii de la Ciric, adică la Ponton. „IaȘi cufărul cu haine” vorbește despre ideea de a proteja mediul printr-un consum rațional, nu de puține ori, noi, oamenii, și mai ales femeile, având „în sânge” o oarecare aviditate de a aduna în dulap haine de care avem sau nu nevoie, doar pe principiul „să fie acolo”. Dar uite că în cazul în care ușile dressingului nu se mai închid, poți da mai departe hainele pe care nu le mai îmbraci. Evident, le poți înlocui cu hainele altora. :))))

„Totul a pornit de la dorinta de a reduce consumul acesta de haine. Cu toții trecem prin perioade în care adoptăm un anume stil vestimentar pentru o perioada determinată. Cand <depășim moftul sezonier> ne rămân în șifonier piese vestimentare, ajungând, astfel, să cadă dressingul pe noi. În altă ordine de idei, poate că în orașul nostru sunt fete care caută ceea ce noi considerăm a fi demodat și de aici a încolțit ideea pe care o punem în practică duminică, pe 3 noiembrie.”, ne-a transmis Teona Gherasim, fondator Iași cufărul cu haine, eveniment din a cărui echipă de organizare mai fac parte Ioana Gamen, organizator de evenimente, și Alexandra Iulia Ungurean, designer.

Toate detaliile despre eveniment le găsiți pe pagina de Facebook a „IaȘi cufărul cu haine”- https://www.facebook.com/events/430708914251745/.

„Ne-am propus să ne distrăm, să facem schimburi de minunății, să savurăm o cafea/ceai pe malul Ciricului, admirând un peisaj al naturii impresionant, să ne facem cunoștințe noi și ne transformăm într-o comunitate care crește de la lună la lună. O reclamă la TV ar suna cam așa: Te-ai plictisit de hainele tale? Ai unele lucruri pe care le-ai purtat de câteva ori? Ai obosit să vezi umerașe de haine din anii trecuți sau rafturi pline de poșete, pantofi sau accesorii? Și, mai ales, visezi la altele noi? Vino la IaȘi Cufărul cu Haine și profită de ocazia de a vinde la prețuri decente lucruri pe care inima nu te lasă să le arunci, de a face schimb, sau chiar să achiziționezi lucruri de calitate.”, scrie pe pagina evenimentului.

 

Author