În urmă cu câteva zile, Denisa Hodișan și-a adjudecat, la Tiblisi, titlul de „Miss Planet 2019”. În 2017, în cadrul aceluiași concurs, a fost desemnată „Miss Fotogenie”. Denisa are numai 26 de ani și e originară din Oradea, iar  în 2017 și 2018 a fost desemnată „Miss Balkana”. Absolventă a Facultății de Matematică, aceasta a spus, potrivit agerpress.ro, că se simte foarte mândră de ea, mai ales pentru că lucrează cu copiii şi îi ajută să ajungă în top, să fie cunoscuţi internaţional şi împreună să promoveze România. De trei ani are o școală de dezvoltare personală pentru copii.

„Acum am demonstrat că fac un lucru bun, nu doar cu copiii, dar şi eu însămi. În ziua finalei, am postat pe reţele de socializare un simplu mesaj: <<Azi am pus România în topul Planetei! 19.10.2019. România, reprezentată cu mândrie de către mine, a câştigat marele titlu Miss Planet 2019>>. Când am avut interviul în faţa juriului, unde trebuie să-ţi faci o prezentare personală, pe care nu am pregătit-o de acasă, le-am spus că am 26 de ani şi ultimii zece de ani din viaţă mi i-am petrecut pe scenă. Simt că acesta este şi motivul pentru care m-am născut. Să fiu pe scenă. Şi în ultimii patru ani, am promovat genul acesta de modelling şi concursuri de miss cu copiii. Le-am spus membrilor din juriu că eu consider că am toate calităţile să câştig şi sper că şi ei cred la fel. Au fost de acord.”, a declarat Denisa Hodișan pentru agerpress.ro.

Ziarele de cancan spun că Denisa Hodișan ar fi noua iubită al lui Mihnea Grigoriu, nimeni altul decât fostul iubit al fetei mijlocii a lui Gigi Becali, asta după ce acest nou „Casanova” ar fi părăsit-o pe Alexandra la doar câteva zile după ce fuseseră împreună la nunta Teodorei Becali.

*sursa foto: bihon.ro

Author