Îndrăgitul cântăreț Fuego revine la Iași pe 11 septembrie, când, începând cu ora 18, în Sala Voievozilor a Palatului Culturii, artistul va expune pentu prima dată în orașul ”celor șapte coline” o parte dintre picturile sale.

”<<De vorbă cu cerul>>  este descrierea boemă a unei expoziții-eveniment, în care personajele principale vor fi florile și casele. Fără ambiții și orgolii inutile, picturile lui Paul transmit seninătate, o lume a optimismului și reușesc, în câteva nuanțe, alături de un titlu inspirat, să pună pe pânză un noian de vise, de inspirații și lumini, care transmit pozitivitate și frumusețe simbolică. Colecția ce va fi prezentată la Iași este nouă, realizată vara aceasta, și simbolizează strigătul tăcut al frumuseții, într-un melanj de simboluri și lumini, care trimit către eternitate și către felul în care aceasta allege să se prezinte lumii, prin dragoste”, se arată pe pagina de facebook.

Paul Surugiu, cunoscut publicului sub numele Fuego, pictează din plăcere. Proiectul ”Art by Fuego” are scop caritabil, peste 120 de artiști fiind ajutați prin aceast proiect de suflet de-a lungul timplui. Expoziția de pictură este cu vânzare.

”Nu sunt un pictor profesionist, dar mă relaxez pictând, încercând să dau naștere unor lumi noi, prin culoare și prin simboluri. E un soi de activitate care mă ține în priză și care mă face să fiu competitiv cu mine însumi, încercând, pe cât se poate, să-mi transform inspirația și timpul liber, în ceva productiv, într-o pasiune care mă ține viu și apt, implicat și dăruit! Vă aștept la Iași!”, spune Fuego.

Author