„Am vrut să fie altceva. Niciodată nu mi-am aniversat ziua de naștere așa cum se cuvine, așa că am ales ca în acest an să fie de neuitat, mai ales că, personal, am avut un an dificil. Și a fost. Se pare că sunt un om iubit. Împlinit, chiar. Le mulțumesc din inimă tuturor celor care mi-au fost alături în acea zi magică.”, mi-a mărturisit cu jovialitatea-i caracteristică Mihai Chiperi, wedding planner și manager al restaurantului Ristretto.

            Prieteni și colaboratori i-au fost alături lui Mihai pe 21 decembrie, zi în care a împlinit o frumoasă vârstă rotundă pe care m-a rugat să nu o menționez… însă, cum prietenii fac pe dos ceea ce prietenii îi roagă, am să vă spun că Mihai a împlinit 30 de ani, vârstă la care se poate considera nu doar apreciat pentru munca pe care cu pasiune și dăruire o face de aproape 5 ani, ci și iubit. Formația Policrom și DJ Daniel Spiridon au întreținut atmosfera, cei peste 150 de petrecăreți fiind pe ringul de dans al restaurantului Ristretto până în zorii zilei… și sigur ar mai fi continuat și a doua zi dacă vineri n-ar fi fost zi lucrătoare pentru majoritatea dintre invitați.

„Să rămâi același om frumos și să ai norocul să îți păstrezi lângă tine oamenii asemenea ție. Să nu lași pe nimeni și nimic să te îngrădească. Să îți creezi lucruri semnificative pentru tine din lucruri minore și să le faci mărețe, așa cum știu că ai făcut până acum. Zilele mai puțin senine să le depășești cu același optimism, forță, zâmbet, curaj de care ai dat dovadă!”, a fost mesajul pe care una dintre cele mai bune prietene ale lui Mihai, Ema Tănase, i l-a transmis de ziua lui de naștere.

Din cale-afară obișnuit cu evenimente de mare anvergură, Mihai mi-a spus că a avut emoții când și-a organizat propria aniversare. A vrut ca totul să iasă perfect, perfecționist din fire fiind, și se pare că dorința i s-a îndeplinit.

„Ai fost personajul principal din propriul film, iar noi ne-am bucurat în aceeași măsură pentru că am făcut parte din el!”, i-au urat la final, prietenii.

Mihai Chiperi a absolvit cursurile univ. „Petre Andrei” din Iași, specializarea „Economia comerțului, turism și servicii” și de 9 ani este manager de restaurant. Dacă i-ar fi spus cineva în urmă cu mai mult timp că va fi wedding planner, sigur s-ar fi amuzat pe cinste. Nici atunci când a candidat pentru postul pe care-l ocupă în prezent nu și-a imaginat câte satisfacții îi poate aduce o astfel de poziție. S-a convins singur, odată cu gratitudinea celor care, la final de nuntă, cumătrie sau simplă aniversare, vin să-i mulțumească pentru evenimentul unic și exact așa cum și l-au imaginat oferit.

 

Sursa foto: arhivă personală Mihai Chiperi

Author