Scriitor și vrei să publici? Editura Neverland te caută!

Scriitor și vrei să publici? Editura Neverland te caută!

Orice început e dificil, mai ales atunci când ai adunat gânduri și tot felul de scrieri pe care și-ai spus că le vei publica, poate, cândva… uite că s-ar putea să ai ocazia!

Scriitoarea Alexandra Gheorghe, după ce a anunțat că a preluat coordonarea departamentului „Beletristică” din cadrul editurii Neverland, le cere scriitorilor cu sau fără experiență să aibă curaj și să îi scrie pe editura@neverland.ro sau pe contact@alexandra-gheorghe.ro, să îi povestească un pic despre ei și să atașeze și o parte din manuscrisul pe care îl au.

„Editura Neverland face parte dintr-un lanț editorial. Cel mai important pentru un autor este să-și înțeleagă talentul, apoi să-l fructifice. Indiferent de situația fiecăruia în parte, pe mine ca scriitor, om și apoi coordonator de editură mă interesează dorința, ambiția și pasiunea autorului pentru scris. Fără aceste trei lucruri e greu să înaintezi în lumea literaturii. Cu toții suntem novice la un moment dat și cu toții avem un început și un drum pe care trebuie să îl parcurgem. Eu voi fi alături de cei care își doresc să mă întreacă…”, declara Alexandra Gheorghe pentru insociety.ro , în cel mai recent interviupe care ni l-a acordat.

Așadar, succes!

 

sursa foto: freepick.com