În această seară debutează cea e-a IX-a ediție a festivalului de modă Kasta Morrely Fashion Week, pe scena căruia vor urca renumiți designeri din țară și străinătate. Așa cum ne-au obișnuit organizatorii, din show nu vor lipsi nici momentele artistice atent pregătite.

Dintre invitații speciali, designerii de onoare și branduri prezente la Kasta Morrely Fashion Week 2019 amintim pe: Addy van den Krommenacker (designerul Casei Regale a Olandei), Sherwin Darrel (Casa Regală Filipine), Missaki Couture (Liban), Stephan Pelger, Romanița Iovan, George Hojbotă, Kingdom Boutique (Ucraina), Narro Clothing (UK), Mineli, Adelina Boie, L’Atelier Couture, Nichi Cristina Nichita, Dames, Rebeca Cotrau, Seroussi, Adriana Agostini, Atelier Dressyna, Beatrice Design, Andreea Moldoveanu, Kasta Morrely Kids & Junior, din Rep. Moldova Ethno Paris, Andreea Rotaru, Dani Kristine, Lidia Selici ș.a. Sunt prezente şi la această ediție a festivalului Universitatea Națională de Arte George Enescu din Iași (Facultatea de Arte Vizuale și Design) și Universitatea de Vest din Timișoara (Facultatea de Arte și Design). Organizatori și parteneri principali: Asociația Kasta Morrely, Compania Betty Ice și Primăria Municipiului Iași.

Accesul la eveniment se face pe bază de invitație, mai multe informații despre fiecare seară de show de modă pot fi aflate de pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/449379399012357/.

„Festivalul Industriilor Creative® este un proiect civic al Organizației Kasta Morrely, ce foloseşte competenţele organizatorilor săi în tehnicile creării imaginii de interes general prin profesionalism în organizare şi pe podiumul de modă. Misiunea festivalului este promovarea  dezvoltării antreprenoriatului creativ și a foarte importantului domeniu al industriilor creative din România printr-un spectacol internaţional bianual organizat în conformitate cu standardele de eligibilitate. Această manifestare internațională este organizată de membri ai colectivului proiectului de cercetare Kasta Morrely care au conceput standardele ocupaționale legalizate în Codul Ocupațiilor din România pentru două calificări de top ale societății contemporane,  Manechin și Organizator spectacole. Această echipă de organizare a scris şi primele manuale ale specialistului calificat: Manechin, Organizator spectacole, Maestru de ceremonii. Proiectul Artelor ce Înfrumusețează Omul Kasta Morrely Fashion Week s-a bucurat începând cu prima ediţie de interesul designerilor mari de pe 4 continente obţinând de la prima ediţie aprecierea internațională de primul festival demonstrativ de modă din lume.”, se arată în comunicatul de presă transmis.

Evenimentul începe de la ora 20 și are loc la Sala Polivalentă din Iași.

 

Author