Echipa de robotică de la Liceul de Informatică „Grigore Moisil” din Iași s-a calificat la concursul internațional de la Maryland, SUA, cre va avea loc în perioada 26 iunie- 7 iulie.

Nemaipomenit până aici, felicitări! Doar că… mereu există un „doar că”. Elevii încă nu au bani pentru a face deplasarea.

Suma de care au nevoie pentru a ajunge în SUA este de 60 000 de dolari, bani care ar fi sufienți pentru întreg lotul- 20 de elevi, atât are echipa de robotică. Suma ar urma să acopere cheltuielile de drum, cazare și masă.

Dintr-un mesaj postat de Cristina Sofronia, cea care poate fi contactată atât de persoanele fizice care vor să ajute, cât și de persoanele juridice, am aflat că:

„Știm cu toții că echipa din Focșani a devenit campioană mondială la robotică luna trecută, tot în SUA. Oare putem să-i ajutăm și pe elevii din Iași să meargă în condiții bune? E vorba despre 20 de elevi din echipele de robotică ale liceului de informatică ‹Grigore Moisil› din Iași, care s-au calificat la concursul internațional de la Maryland, din SUA, desfășurat în perioada 26 iunie-7 iulie 2024.
Se oferă contract de sponsorizare pe asociația de părinți a liceului, vizibilitate in cadrul evenimentelor publice și a articolelor de presă. Pentru detalii privind roboții sau modelul de contract de sponsorizare, vă rog să mă contactați la 0748 687 407 – Cristina Sofronia.”

 

Cum poți să ajuți

Cristina s-a referit la companii, întrucât mesajul era transmis pe un grup de antreprenori. Doar că ea mi-a explicat că se pot face și donații pe persoană fizică. Există contract de sponsorizare, în cazul în care sunteți persoană juridică. Luași legătura cu Cristina Sofronia- 0748 687 407.

 

sursa foto: freepick.com

Author