*www.tumblr.com

 Parisul este întotdeauna o idee bună, însă Londra este și mai bună! La prima vedere, acest oraș este extrem de haotic, plin de tot felul de oameni agitați pe stradă, dar dacă ajungi să îi vezi fața nevăzută, este magic!

*www.tumblr.com

În ceea ce urmează, vreau să recomand câteva locuri cu adevărat superbe din acest oraș. O să încep cu Kaffeine, pentru că acolo îți poți începe perfect o dimineața. Acest loc este asemenea unui templu de cafea londoneză și făurește una dintre cele mai bune cafele din oraș.

*www.tumblr.com

 

Thomas’s, cafeneaua casei de modă gazdă, Burberry, reprezintă un alt loc interesant unde poți servi o băutură sau un desert. Este amplasată pe Regent Street și se ascunde în interiorul clădirii Burberry.

*www.pinterest.com
*www.pinterest.com

 

Dacă vrei să spargi rutina și să renunți la banalele cafenele precum Starbucks sau Costa, îți recomand să încerci Espresso Room sau The New Black, 2 locuri nișate, specializate pe cafea.

*www.pinterest.com

*www.tumblr.com

Sushi Samba îți oferă, cu siguranță, una dintre cele mai frumoase panorame asupra Londrei. Aflat la etajul 38, acest restaurant fusion iți creează o experiență incredibilă.

*www.tumblr.com
*www.tumblr.com

Radio Rooftop Bar sau Sky Garden sunt alte 2 localuri cu o priveliște impresionantă.

*www.tumblr.com
*www.tumblr.com

Uriașul The Shard, reprezintă cea mai mare clădire din Europa. Această țepușă din sticlă are 6 localuri. La nivelul 31 se află Aqua Shard, un restaurant tradițional englezesc, iar cu un etaj mai sus este un alt restaurant numit Oblix, un local sofisticat care impune un dress code elegant pentru a păși în interior.

*www.pinterest.com

Restaurantele asiatice Huting și Ting sunt situate la nivelele 33 și 35, iar la 52 se află Gong, un bar asiatic ce pare că veghează asupra orașului.

*www.tumblr.com
*www.tumblr.com
*www.pinterest.com

Prestigiosul Harvey Nichols găzduiește la ultimul etaj al clădirii un elegant restaurant cu tradiție. Localul se află pe Knightsbridge, probabil cea mai luxoasă zonă a Londrei.

*www.tumblr.com
*www.tumblr.com

În galeria Selfridges, pe Oxford Street, chiar în mijlocul districtului de shopping se află restaurantele Forest și Aubaine care iți oferă senzația de evadare în natură chiar în centrul metropolei.

Acestea sunt câteva dintre sugestiile pe care vă propun să le încercați și să descoperiți gustul fermecător al Londrei.

 

*sursa foto: indicată+ arhivă personală

* Pe mine mă găsiți și pe blogul personal alintanasa1.wordpress.com

Author