”Cărți și oameni în jurul lumii”  este tema aleasă pentru a marca cei 25 de ani de tradiție Librex. Organizatorii au programat pentru iubitorii de carte mai multe întâlniri cu scriitori, lansări, conferințe, dezbateri și alte evenimente  specifice târgului de carte.

Evenimentul se desfășoară la Palas Mall, în perioada 10-14 mai.

„La această ediţie jubiliară a Târgului de Carte avem un nu­măr foarte mare de participanţi, peste 150, dintre care 120 sunt numai edituri. Sunt prezente toate editurile mari din ţară care, sperăm că, aşa cum s-a întâmplat până acum, să dea satisfacţie celor vor vizita târgul, în deosebi prin ceea ce vor prezenta şi prin noutăţile care vor fi prezente la acest târg de carte“, a anunțat Radu Petru, directorul general Sedcom Libris.

Potrivit organizatorilor, ieșenii vor putea câștiga mai multe premii în cărți sau chiar o bibliotecă, dacă vor participa la tombola ”Citește și câștigi!”. De asemenea, concursul de interpretare artistică, ”Micu prinț”, își va desemna câștigătorii la secțiunile „Creaţie li­terară“ şi „Creaţie plastică“, „Artă teatrală“, dar şi „Interpretare poetică şi muzicală“.

Author