„Omline”, proiectul care îi aduce în offline pe oamenii care contează în online

„Omline”, proiectul care îi aduce în offline pe oamenii care contează în online

„Omline este o serie de evenimente care-ți aduce la Iași oamenii tăi din online. Lună de lună, duminica, vom lua la întrebări în Trumpets: bloggeri, KOLi, strategi și media planneri, instagrameri și memari. Omline este un proiect care crește engagementul internetului ieșean, inițiat de Argo și Namogo și susținut de The Trumpets, WINK Public Multimedia, Electromicina & Ladies, Wine & Design Iași.”, se arată pe pagina de facebook a evenimentului.

La întâlnirea din 15 aprilie, de la ora 15 la 17, ieșenii au ocazia să o ia la întrebări pe Corina Băcanu (pe care o găsiți aici), de la care pot afla cum să facă diferența dintre influenceri și fire-starteri, dintre notorietate și responsabilitate. Corina vine cu experiența de 18 ani din domeniul advertisingului, dar și cu franchețea de a spune lucrurilor pe nume și pe limbajul propriu, principii de la care nu s-a abătut până acum în postările sale.

*Rezervări se pot face la nunmărul  de telefon 0745 321 930.

sursa foto: pagina de facebook a eveimentului

Condiții preluare articol

Fiecare articol al www.insociety.ro este muncit. Respectăm munca fiecăruia și drepturile de autor. De aceea, credem în regulile fair-play-ului. Dacă nu avem încheiat un acord scris în care să specificăm explicit forma de colaborare, vă dăm posibilitatea de a prelua din articolele noastre în limita a maxim 500 de caractere , cu următoarele obligații:
1. specificați în articolul dumneavoastră sursa clar și concis;
2. inserați linkul articolului nostru și faceți trimitere vizibil către acesta.