Muzică, prosecco și beauty, ingredientele unui cocktail de Weekend

Muzică, prosecco și beauty, ingredientele unui cocktail de Weekend

Dacă nu știi încă în ce mod îți vei petrece după-amiaza duminicii de 21 octombrie, își spunem că poți fi alături de fetele de la Weekend, cel mai nou concept de beauty din Iași. N-ai să te plictisești, ci ai să socializezi. Afli ultimele noutăți în materie de beauty, asculți mixurile lui DJ Raoul și vei putea încerca cocktailurile celor de la Vino Van. Toate astea se întâmplă la deschiderea salonului Weekend, situat în incinta complexului rezidențial Newton.

„Am încercat să aducem diversitate în privința serviciilor. Ideea de „Weekend Salon” îmbină, practic, o atmosferă foarte relaxantă, friendly, cu servicii de cea mai bună calitate. Suntem trei partenere din domenii diferite, respectiv, hair, make-up și unghii. Ce va fi mai diferit este faptul că în fiecare weekend vrem să organizam „wine weekend” pe partea de social, frumusețe, sfaturi. La dechidere vom organiza cocktail-bar cu cei de la The Vino Van, muzica va fi animata de DJ Raoul și vom organizare și o tombola draguță cu servicii și produse.”, spune Mădălina Banu, hairdresser, una dintre asociatele Salonului Weekend.

 

 

Condiții preluare articol

Fiecare articol al www.insociety.ro este muncit. Respectăm munca fiecăruia și drepturile de autor. De aceea, credem în regulile fair-play-ului. Dacă nu avem încheiat un acord scris în care să specificăm explicit forma de colaborare, vă dăm posibilitatea de a prelua din articolele noastre în limita a maxim 500 de caractere , cu următoarele obligații:
1. specificați în articolul dumneavoastră sursa clar și concis;
2. inserați linkul articolului nostru și faceți trimitere vizibil către acesta.