Iașul, sub amprenta modei. Ce au văzut ieșenii în prima seară a Festivalului Industriilor Creative Kasta Morrely Fashion Week

Iașul, sub amprenta modei. Ce au văzut ieșenii în prima seară a Festivalului Industriilor Creative Kasta Morrely Fashion Week

Ajuns la cea de-a șasea ediție, Festivalului Industriilor Creative Kasta Morrely Fashion Week a debutat într-un mod atipic pentru un festival de modă, pe ritmurile Fanfarei Brigăzii 15 Mecanizate „Podu Înalt”  din Iași (premieră mondială, potrivit celor doi prezentatori). După intonarea imnului național, invitații și-au reluat locurile și au așteptat începerea show-ului în care talentul și creativitatea designerilor au întregit frumosul care a planat asupra întregului spectacol pus în scenă de o întreagă echipă.

Regalul de modă a fost deschis prin colecția invitatului special, IN COUTURE by KIWI, companie de anvergură în domeniul modei, formată dintr-un grup de designeri internaționali, coordonați de Mohammed Alselka. Compania deține un lanț de magazine în întreaga lume, având aproximativ 185 de puncte de vânzare în cele mai importante centre și piețe de modă din lume. ANDALEYA din Republica Moldova a surprins prin ținute rafinate, în care minimalismul a caracterizat perfect ținutele potrivite oricărei femei care vrea să se simtă și confortabil, și specială. Au urmat prezentările brandurilor SIMODA BY SIMONA VASILIU, ADRIANA AGOSTINI, SEROUSSI, JULIA TOADERS, SAHRA DESIGN (o colecție bazată pe relația mamă- copil), momentul artistic oferit de copiii agenției Kasta Morrely și show-ul studenților de la Univ. de Arte „G. Enescu” Iași, pus în scenă sub titulatura „Rectilinium” (autori: Octavian Marina, Ecaterina Hodorca, Sorina Ionita, Irina Biciuev, Diana Danila, Alexandra Ungurean. Iuliana Streba, Paula Cuzic, Natalia Burlacenco și Oana Haras).

„Invitatul special care a încheiat prima seară Kasta Morrely Fashion Week 2018 a fost  brandul BERREZZO din Rep. Moldova. Designerul JANNA BEREZOVSCAIA realizează îmbracaminte exclusivistă hand-made pentru persoanele educate care apreciază stilul propriu și individualitatea. Colecția prezentata a fost dedicată femeilor stilate, care merg în pas cu moda ce atrag toate privirile prin ținutele vestimentare inedite.”, au încheiat organizatorii comunicatul de presă transmis.

sursa foto: Kasta Morrely

Condiții preluare articol

Fiecare articol al www.insociety.ro este muncit. Respectăm munca fiecăruia și drepturile de autor. De aceea, credem în regulile fair-play-ului. Dacă nu avem încheiat un acord scris în care să specificăm explicit forma de colaborare, vă dăm posibilitatea de a prelua din articolele noastre în limita a maxim 500 de caractere , cu următoarele obligații:
1. specificați în articolul dumneavoastră sursa clar și concis;
2. inserați linkul articolului nostru și faceți trimitere vizibil către acesta.