„Ia și cufărul cu haine”, un altfel de shopping și networking

„Ia și cufărul cu haine”, un altfel de shopping și networking

După două ediții reușite, organizatorii târgului prin care se urmărește un „consum” moderat sau, mai bine zis, inteligent, al hainelor, în sensul că este încurajată reciclarea, nu shoppingul în exces, revin cu o nouă ediție, pe 23 februarie, între orele 15-18, la FAB LAB (Tudor Vladimirescu). „IaȘi cufărul cu haine” vorbește despre ideea de a proteja mediul înconjurător printr-un consum rațional te textile și materiale. Pe lângă asta, la târg vor fi prezenți și meșteri locali, așa încât, târgul este un bun prilej nu doar pentru a achiziționa haine la preț redus, ci și pentru a găsi cele mai inedite și originale mărțișoare și cadouri pentru cei dragi.

„Totul a pornit de la dorinta de a reduce consumul acesta de haine. Cu toții trecem prin perioade în care adoptăm un anume stil vestimentar pentru o perioada determinată. Când <depășim moftul sezonier> ne rămân în șifonier piese vestimentare, ajungând, astfel, să cadă dressingul pe noi. În altă ordine de idei, poate că în orașul nostru sunt fete care caută ceea ce noi considerăm a fi demodat și de aici a încolțit ideea pe care o punem în practică de câteva luni încoace.”, spun organizatorii Teona Gherasim, Ioana Gamen și Alexandra Ungurean.

Toate detaliile despre eveniment le găsiți pe pagina de Facebook  „IaȘi cufărul cu haine” și în event-ul creat: https://www.facebook.com/events/242633283394761/