„Vrem să scriem istorie la nivel global!”, obiectivul îndrăzneț al fondatorilor Rul Charity Ιnternational

„Vrem să scriem istorie la nivel global!”, obiectivul îndrăzneț al fondatorilor Rul Charity Ιnternational

„Speranță, unitate, libertate” sunt principiile pe care și-au fundamentat visul, un vis pornit din dorința de a schimba lumea, de a scrie istorie, după cum Panos îmi mărturisește. Aurora și Panagiotis (Panos) Papavasileiou s-au cunoscut în urmă cu aproape 3 ani. A fost dragoste la prima vedere, spun amândoi într-un singur glas atunci când îmi povestesc despre cum s-au întâlnit. Din acel moment și până astăzi s-au scurs momente care le vor rămâne veșnic în memorie: un copil născut, o nuntă și încă un bebe pe drum, dar și un proiect prezent deja în mai multe țări. Fericirea nu le e străină, acesta fiind, de fapt, sentimentul pe care ar dori să-l transmită și altora. Mutarea în România a fost un compromis pe care l-au acceptat fără prea mari eforturi, cu toate că mai sunt momente în care gândul la Grecia le stârnește frumoase nostalgii. Planul lor? „Vrem să scriem istorie!”, spune hotărât Panos.

RUL Charity International înseamnă, înainte de a fi un business, speranță. E laitmotivul de la care fondatorii au plecat atunci când au decis că trebuie să dezvolte un produs care să le permită oamenilor să se bucure de plăcerile vieții. Vorbim despre un card de reduceri pe care posesorii îl pot folosi în rețeaua internațională de magazine pe care cei doi au reușit să o dezvolte într-un timp relativ scurt. Poate că i-a ajutat visul, schițat deja în cel mai mic detaliu pe hârtie, însă căruia îi lipsea curajul pentru a-l pune în practică. Erau aproape 12 ani în care Panos muncise pentru a avansa în carieră militară, iar ideea de a lăsa totul pentru visul propriu era doar un gând, fără suficient zvâc. Totul a pornit în clipa în care Aurora a aflat că este însărcinată. De fapt, a doua zi după ce a văzut testul de sarcină, și-a dat demisia, amintindu-și că în copilărie a resimțit din plin lipsa propriului tată din viața sa. Nu-l vedea decât două-trei săptămâni pe an pentru că tatăl său lucra pe vas și era mereu plecat. Și-a spus că el nu va rata momentele importante din viața copilului său și a decis să riște totul pe ideea la care lucra de aproape patru ani: RUL Charity. Sau, cu alte cuvinte, „Raising hope”- pentru că redă speranța oamenilor deznădăjduiți de traiul tot mai greu pe care îl au-, „United”- căci întotdeauna unitatea face ca drumul înspre reușită sa fie mai ușor-, „Liberty”- libertatea financiară și spirituală spre care tinde fiecare individ.

„Practic, din acel moment am început să lucram amândoi la visul lui, care a devenit visul nostru. Am lucrat cot la cot, sute de skype-uri cu firma de IT, dar și cu oameni din alte țări, sute de întâlniri cu oameni de afaceri, flyere împărțite peste tot în Grecia, filmări, zeci de nopți nedormite atât în perioada când eram însărcinată, cât și după ce am născut. Îmi amintesc că făceam prezentări pe internet în timp ce alăptam, cu camera închisă, evident. (râde) De fapt, esența la care vreau să ajung e faptul că atunci când ai un target, nimic nu te poate opri! Iar dacă vrei să reușești, trebuie să sacrifici ceva și nu să găsești mereu scuze!”, spune Aurora.

 

Rul Charity International a crescut frumos în Grecia, Cipru, Canada, Dubai, Anglia, SUA. Vreme de un an, echipa s-a extins în permanență. Mai în glumă, mai în serios, într-o seară, Panos a întrebat-o pe Aurora dacă ar avea curajul să se întoarcă în România și să pornească „revoluția MLM”. Trei luni mai târziu, își puneam toate lucrurile într-un camion. N-aveau nicio strategie în legătură cu modul în care urma să dezvolte conceptul aici. Pe neașteptat s-a întâmplat totul. Aurora a primit un mesaj prin care o doamnă îi cerea mai multe informații despre proiect. Așa a început aventura românească pentru RUL Charity International. Azi, o echipă de leaderi cu peste 20 de ani de experiență în sistemul MLM au grijă să performeze într-un proiect transparent și complet, unic în întreaga lume, spun fondatorii.

„Aveam amândoi experiența companiilor de tip MLM, doar că în acest sistem, liderul e cel mai câștigat, chiar dacă echipa e cea care are cea mai mare pondere în succes. Am vrut ceva altfel, un produs de care să beneficieze toată lumea în egală măsură, fiecare să aibă aceeași șansă de câștig. Noi nu vrem ca pe scena să fie doar două-trei persoane, iar restul să aplaude în sala, ci vrem toată sala pe scenă. Vrem să schimbăm viziunea asupra MLM-ului.”

            Dar nu se rezumă totul la ideea de afacere. Aurora și Panos știu că trebuie să întoarcă societății o parte din câștig. Cu gândul la anii în care a fost educatoare, Aurora nu uită anii în care era cu tot sufletul implicată în campanii umanitare prin care a încercat întotdeauna să aducă o rază de bucurie și speranță pe chipurile împietrite de sărăcie sau boală ale celor care se aflau în necaz.

„Un procent de 5% din ceea ce înseamnă RUL Charity este destinat visului de a lăsa ceva în urma noastră, ceva palpabil și folositor comunității chiar și după ce misunea noastră pe acest pământ se va sfârși. Ne dorim să construim un spital, o grădiniță care să aibă și un loc de joacă adecvat, într-un loc uitat de lume, cum s-ar spune. Am văzut suficientă suferință până acum, încât chiar cred că putem face o schimbare, contribuind, astfel, la bunăstarea societății. Vrem ca peste ani, copiii sau chiar nepoții noștri să fie mândri de noi”, mărturisește Aurora, explicându-mi că din decembrie va exista și o asociatie de caritate care să îi aducă mai aproape de îndeplinirea visului social pe care și l-au fixat.

 

Rul Charity International e despre șansa fiecărui individ de a performa, de a fi angajat al propriului vis, fără a-și pune problema frustrărilor traiului de zi cu zi. Surprinzător sau nu, oamenilor le e teamă să mai viseze, ancorați fiind în grijile cotidiene. Le e teamă nu de ceea ce ei ar putea realiza, ci de ceea ce alții vor spune, o viziune care a tăiat multe aripi, din păcate.

Pe 20 ianuarie, la Iași, în prezența a peste 500 de oameni din întreaga țară, fenomenul Rul Charity International se lansează oficial. Iar cei doi nu se opresc doar aici… vor să-i învețe pe oameni cum să-și gestioneze resursele financiare într-un cadru formal- o academie de life coaching și business code- unde oricine își va putea însuși principiile care să-i ghideze înspre performanța în business și viață.

Mai mute detalii pot fi găsite pe: www.rulcharity.com / info@rulcharity.com