Indiferent de motivul pentru care trebuie să faci un cadou, PIP Boutique vine cu o idee inedită, chiar dacă obiectul în sine îți poate părea banal: VEIOZA. Atent lucrată, cu îndemânare și multă imaginație, veiozele lui Buzy spun o poveste, întrucât pot fi pe comandă realizate, în acord cu personalitatea celui care urmează să o primească.

Mai exact, pe lângă veiozele pe care le atașăm mai jos, pe stoc fiind (ne-a spus Buzy), dacă-i spuneți despre pasiunile destinatarului cadoului, poate realiza o veioză „după chipul și asemănarea acestuia”. Buzy și-a descoperit această pasiune în urmă cu trei ani. Modest, chiar crede că o veioză poate fi creată de oricine cunoaște câteva informații despre funcționabilitate, însă la capitolul imaginație, chiar ține doar de artist…Niciodată nu a găsit asemănătoare două veioze, iar lumina de la final e, de fapt, finalul ideii creative.

Astfel, dacă aveți de făcut un cadou, dați-ne de știre (ne puteți lăsa un mesaj sau comentariu) și vă rezervăm produsul sau vă punem în legătură cu Buzy. Modelele din stoc  sunt următoarele:

 

Author