Am aflat despre un webinar interesant și am spus să dăm mai departe informația: joi, 4 iunie, de la ora 20, pe pagina de Facebook a grupului „Drumul către feminitate”, psihoterapeutul Valeria Vîrlan le invită pe femei să se descopere abordândând un subiect care și azi se „zbate” între prejudecată și libertate- SENZUALITATEA.

„Sexualitatea este un aspect extrem de încărcat de răni la femei. În timpul atelierelor mele, dar și în sesiunile individuale, întâlnesc tot mai des femei care experimentează blocaje și dezechilibre de ordin sexual. Astfel, am decis sa fac un webinar pe acest subiect, prin care răspundem la întrebi și vorbim despre vindecarea sexualității.”, scrie psihoterapeutul pe grupul „Drumul către feminitate”.

Așadar, dacă aveți curiozități, dați „join” pe 4 iunie.

„Draga mea, feminitatea ta este un dar, însă tu, ca noi toate, ai uitat asta. Deconectarea de la Sacrul Feminin este un fenomen care durează de mai multe milenii. Odată cu această deconectare, s-a pierdut un tezaur prețios de cunoaștere, practică și putere feminină. Noi, femeile, am uitat cine suntem cu adevărat. Astăzi, ne reamintim, ne luăm puterea înapoi, ne întoarcem acasă și zeița din noi se trezește încet, dar sigur. Tezaurul pierdut este reconstituit treptat pentru că, în realitate, el se află înăuntrul nostru, îngropat sub multe straturi de condiționări sociale. În corpul meu și al tău, în celulele noastre, traiește încă Femininul care abia așteaptă să fie scos la lumină, onorat, integrat, astfel încât să ne umple cu darurile și cu înțelepciunea lui. Vreau să-ți spun un secret: Femininul devine tot mai puternic acolo unde femeile se adună laolaltă și se onorează pe ele însele și feminitatea lor. Eu sunt Valeria Virlan, sunt piholog, psihoterapeut si coach de dezvoltare personală și feminitate și îți urez bun venit n acest spatiu sacru!❤ Iubesc să lucrez cu femeile și să le ghidez către miezul lor profund de unde încep să înflorească și să permită abundenței să se reverse în viețile lor și ale celor din jurul lor. Consider că ne naștem în corp de femeie, însă devenim cu adevărat femei atunci când activăm în mod conștient și începem să ne lăsăm ghidate de feminitatea profundă dinăuntrul nostru. Mă onorează să spun că am facut parte din acest proces de înflorire a sute de femei cu care am lucrat atât individual cât și în atelierele și taberele mele de feminitate. Dacă vei dori, te voi sprijini cu drag și pe tine în procesul tau. Dacă nu, prezența ta este foarte importantă în acest grup pe care îl creăm împreuna cu energia noastră.”, se arată pe grup.

 

sursa foto: art-prints-on-demand.com

Author