Tinerii liberali se pregătesc să premieze tinerele valori ieșene la cea de-a X-a Gală

Gala Tinerelor Valori este evenimentul prin care tinerii liberali ieșeni îi premiază pe tinerii care excelează în domeniile lor de activitate, demonstrând  că merită recunoașterea și încrederea societății grație rezultatelor și eforturilor. Ediția din acest an este una aniversară, având în vedere faptul că  e cea de X-a Gală. Evenimentul are loc sâmbătă, începând cu ora 16, la Casa de Cultură a Studenților. Cu toate că TNL este o organizație politică, premiile nu sunt acordate pe criterii politice.  Potrivit edițiilor din anii precedenți, pe lângă decernarea premiilor, mai multe momente artistice le-au fost pregătite invitaților.

„Gala Tinerelor Valori este un eveniment de promovare a tinerilor cu potențial, care se remarcă prin atingerea celor mai înalte standarde în domeniul lor de activitate. Tineretul Național Liberal Iași premiază acești tineri pentru a le face cunoscute eforturile, meritele și competențele de către întreaga comunitate, în semn de apreciere și respect pentru plus valoarea pe care o aduc în societatea noastră.  Ajunsă în 2018 la cea de-a 10 ediție, Gala Tinerelor Valori premiază 10 tineri valoroși, în contextul unui an cu o semnificație aparte: sărbătorirea centenarului Marii Uniri. La 100 de ani de România, demonstrăm că valorile pe care s-a fundamentat apariția țării noastre rămân în continuare un punct de reper important pentru prezent, iar noi tinerii le vom păstra și promova pentru viitorul țării noastre.”, au scris organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Condiții preluare articol

Fiecare articol al www.insociety.ro este muncit. Respectăm munca fiecăruia și drepturile de autor. De aceea, credem în regulile fair-play-ului. Dacă nu avem încheiat un acord scris în care să specificăm explicit forma de colaborare, vă dăm posibilitatea de a prelua din articolele noastre în limita a maxim 500 de caractere , cu următoarele obligații:
1. specificați în articolul dumneavoastră sursa clar și concis;
2. inserați linkul articolului nostru și faceți trimitere vizibil către acesta.