5 motive pentru care ai nevoie de o cămașă albă în garderoba ta

5 motive pentru care ai nevoie de o cămașă albă în garderoba ta

 

Vă recomandam în articolul acesta să investiți în perioada reducerilor într-o cămașă albă. În cel puțin una, pentru că puteți avea chiar și zece cămăși albe în garderobă, dar să nu semene niciuna cu cealaltă pentru că pot avea tăieturi, materiale și detalii de design ce le dau vibrații complet diferite. Cu toate că este un item relativ simplu și clasic îl văd purtat foarte rar pe străzile Iașului. Multe femei au tendința de a duce cămașa albă doar în zona de birou, în ținutele office, purtată sub un sacou sau cu o fustă tip creion sau pantaloni la dungă. Oh, nu! Dați-mi voie să vă demostrez că e mai mult de atât! Cămașa albă este o piesă vestimentară foarte stylish și extrem de versatilă, ce vă poate salva din încurcătură în orice moment al zilei când nu știți ce să purtați.

 

Iată 5 motive pentru care aveți nevoie de cel puțin o cămașă albă în garderoba voastră:

  1. Este o piesă clasică, atemporală, ce se distinge de celelalte articole vestimentare prin simplitate și versatilitate.
  2. O găsiți în mai multe stiluri: cambrată, de inspirație masculină și supradimensionată (oversized).
  3. O puteți purta cu mânecile lungi, fixate la manșetă sau rulate, în funcție de ținută.
  4. Poate fi purtată cu oricare altă piesă vestimentară din garderobă: tricouri, blugi, pantaloni la dungă, fuste, chiar și rochii. Puteți crea ținute în straturi cu ajutorul ei, mai exact să faceți acel layering despre care se tot vorbește pe site-urile și blogurile de modă.
  5. O puteți purta cu nasturii închiși până sus și obțineți astfel un look edgy-urban sau descheiată până în zona decolteului pentru a da puțin farmec și senzualitate ținutei.

 

La birou, la o întâlnire de afaceri sau cu prietenii în oraș, la un eveniment de tip cocktail sau la un eveniment monden, cămașa albă poate fi semnătura voastră stilistică. Și dacă reușiți să o încadrați într-o ținută coerentă poate exprima încredere, atitudine și stil.

Dacă nu aveți suficientă imaginație pentru a integra cămașa albă în cât mai multe ținute, v-am pregătit o selecție de 39 de outfit-uri din care vă puteți inspira.

 

 

Ce spuneți? Nu-i așa că o cămașă albă nu este o haină lipsită de originalitate? Sper ca la următorul eveniment să întâlnesc cât mai multe femei în ținute creative și stylish ce au în centru această piesă vestimentară clasică!

 

Sursă imagini: www.pinterest.com