Ceremony by Artizan a pregătit un altfel de fashion show pentru ziua de 14 februarie. La Hotel Eden din Iași, începând cu ora 18, micile modele vor defila în ținutele pe care Cristina Filimon le-a pregătit pentru sezonul primăvară-vară. Nu vor lipsi momentele de divertisment, dar nici surprizele atât pentru cei mici, cât și pentru părinți.

„Ne dorim să oferim micuțelor participante și publicului un spectacol frumos, închegat, profesionist, nu doar o simplă defilare. O parte dintre fetițele care vor defila sunt deja în atenția publicului și a zonei de fashion locale și naționale, premiate la diverse concursuri de modă. Amintim aici pe Diana Samrin – câștigătoare a premiului Miss Elegance – ținuta Ceremony by Artizan- în cadrul unui concurs internațional desfășurat recent si Emilia Albu – brand ambasador Ceremony by Artizan – câștigătoare Grand Prix în cadrul aceluiași concurs-,Top Child Romania.”, a transmis Cristina Filimon, cea care se află în spatele creațiilor Ceremony by Artizan.

De coafurile fetițelor se va ocupa Alina Sburlea, recunoscută pentru creativitatea și măiestria ei​, ​coregrafia va fi realizată de Diana Simota- model în cadrul Academia Models, fotografiile vor fi realizate de către  cei de la The Artsy Duo.

sursa foto: arhiva personală Ceremony by Artizan

 

Author