S-a reunit trupa adolescenței noastre!

S-a reunit trupa adolescenței noastre!

Oficial, Andreea Antonescu și Andreea Bălan au „reînviat” formația Andre, trupa care, în urmă cu aproape 20 de ani făcea valuri printre adolescenți cu melodi precum „Libera la mare”, „Noapte de vis”, „Lasa-ma, papa, la mare” ș.a. Anunțul a fost făcut de cele două soliste, pe paginile lor oficiale de Facebook și Instagram. N-a fost un simplu anunț, formația Andre lansând și un nou hit, ce va fi lansat în curând

„Dragii mei, cred că cea mai mare surpriză pe care eu puteam să v-o ofer este reunirea trupei ANDRE! Aveți aici teaser-ul noului nostru single care se va lansa în curand!  Ne-am reunit pentru voi, pentru iubirea și susținerea voastră!❤️”, a fost mesajul postat  atât de Andreea Bălan. Pe de altă parte, Andreea Antonescu a scris pe Instagram că i-a promis tatălui că proiectul lui de suflet, Andre, va continua- „I-am promis tatălui meu că proiectul lui de suflet, Andre, va continua. La fix 18 ani de când a murit, Andre se întoarce. Visele mor doar atunci când renunțăm la ele!”.

*Sursa foto: pagina de Instagram Andreea Antonescu

Condiții preluare articol

Fiecare articol al www.insociety.ro este muncit. Respectăm munca fiecăruia și drepturile de autor. De aceea, credem în regulile fair-play-ului. Dacă nu avem încheiat un acord scris în care să specificăm explicit forma de colaborare, vă dăm posibilitatea de a prelua din articolele noastre în limita a maxim 500 de caractere , cu următoarele obligații:
1. specificați în articolul dumneavoastră sursa clar și concis;
2. inserați linkul articolului nostru și faceți trimitere vizibil către acesta.