Un maraton al business-urilor aflate la început de drum, cam așa am traduce noi ceea ce Startarium PitchDay propune într-o zi maraton de 6 noiembrie, la Willbrook Platinum, București. Ce anume trebuie să faci? În primul rând, trebuie să ai un startup între 1 și 3 ani și să vrei să intri în cursă. Apoi, să intri pe https://www.startarium.ro/pitchday  și să completezi aplicația online. Crearea contului se face gratuit în Startarium, Orașul Antreprenorilor, locul unde găsești tot ce ai nevoie pentru a lansa și a crește o afacere de succes, potrivit site-ului.  Până vineri, 12 octombrie 2018, ora 12:00 PM, te poți înscrie și-ți poți prezenta ideile.

„Poveștile de succes de care suntem cei mai mândri pe termen mediu și lung sunt cele ale antreprenorilor care au reușit să își extragă din această experiență beneficiile de învățare și testare a ideii de business și abia apoi și de finanțare. Sunt chiar cei 3 piloni pe care platforma Startarium e construită și ne bucurăm când antreprenorii la început de drum reușesc să asimileze cât mai mult din complexitatea participării la un proiect ca Startarium PitchDay.” spune Adina Crețu, Project Manager Startarium.

Prima ediție PitchDay a avut loc în 2016, odată cu lansarea oficiala a platformei Startarium. De atunci, 245 de startup-uri au intrat în cursa pentru finanțare și peste 140 de antreprenori au avut ocazia să își prezinte afacerile în fața unui juriu format din fondatori de succes, experți și investitori. În finalele celor două ediții, 20 de startup-uri au concurat live pentru premii ce depășesc în total 210.000 EUR, în fața unui public de peste 700 de persoane. Printre câștigători se numără NALU, Tracia, LifeBox, Re.Flex, Stația de Joacă și Clinica de Pediatrie Anastasia, se arată pe site-ul Orașului Anteprenorilor.

Toate detaliile le găsiți aici. Succes!

 

sursa foto: https://in.startarium.ro/cont/articole/castigatorii-pitchday-2017

Author