RE-MIND CENTER anunță că organizează o tabără de toamnă pentru copiii care au vârsta de minim 12 ani. Tabăra are loc în perioada 23-27 octombrie, la Bistrița-Năsăud, iar principalul scop- pe lângă cel recreativ- este acela de a le dezvolta copiilor aptitudini de comunicare, gestionare a emoțiilor și a timpulu printr-o serie de activități care mai de care mai interesante.

                     Acesta nu este un articol publicitar. Nepoții mei merg în fiecare vară în taberele organizate de Re-Mind Center și, dacă ar putea,  ar sta toaată vara numai în tabără. Nu știu ce le face Alina Niculiță copiilor, dar se prinde de sufletul fiecăruia. Am văzut cu ochii mei cum unii plângeau la întoarcere din tabără. Plângeau pentru că s-a terminat, pentru că voiau să mai stea… Ah, și vedeți că au lansat cursurile și programul de toamnă, deci tare bine ar fi să aruncați un ochi pentru că e aproape imposibil să nu găsiți cel puțin un curs care să-i fie de folos copilului vostru.

„Toamna ne oferă un context fabulos de conectare cu natura, de activare și conștientizare a tuturor simțurilor. Temperaturile sunt optime pentru drumeţiile pe munte, iar serile se anunță cu multă sfătuire și conectare în jurul focului de tabără. Este o vacanţă specială pentru adolescenți ce poate fi valorificată într-un mod plăcut, recreativ și constructiv, cu focus pe gestiunea timpului și a emoțiilor. Utilizăm instrumente validate și valoroase pentru a aduce un plus de conștientizare în plan personal. Facilităm socializarea, comunicarea, valorificarea abilităților fiecărui cursant și identificarea de variante pentru soluționarea unor situații dificile. Evadăm din stresul rutinei zilnice, dar păstrăm atenția pe exersarea abilităților de gândire.”, se arată pe pagina de Facebook RE-Mind Center.

                      Cei care doresc să afle mai multe, le pot scrie celor de la Re-Mind Center. Iar înscrierile se fac și completând formularul de mai jos: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfiOpwCHI3d3Wmt2VpPVuYq_kGH3XenGL7IZ5C_VqggPVyslg/viewform

Author