Teatru, dans, magie… locul unde poveștile prind viață și copiii sunt fermecați sau, altfel spus, ingredientele pentru rețeta de succes a celor de la Teatro Blu. Ei fac ca totul să fie magic, iar micii spectatori să aibă doar zâmbete senine pe chip.

Fiind singura și prima trupă de teatru de magie din Iași, au în repertoriu mai multe spectacole care se adresează copiilor, în care îmbină arta teatrală cu cea a magiei. Ei reușesc să îi conducă pe cei mici fie în lumea piraților, fie completează atmosfera cu mici experimente condimentate cu mult umor, ori îmbină voia bună, dansul și, desigur magia pentru a-i veni în sprijin unuia dintre cele mai cunoscute personaje din desenele animate, Mickey Mouse atunci când acesta dorește să devină magician. Spectacolele sunt interactive, de aceea copiii participă la realizarea trucurilor de magie, au scenariu, regie, coregrafie, personaje diverse cât și costume haioase. Un pachet frumos, complet, pe gustul spectatorilor unde sunt de-a dreptul fascinați.

Și ce credeți? Trupa Teatro Blu ne reprezintă (fiind singurii din orașul nostru) la Festivalul Internațional de Animație din Galați care se desfășoară pe durata a șase zile, de luni până sâmbătă, chiar în această săptămână alături de alți reprezentanți din teatru din orașe mari cum ar fi București, Arad, Ploiești ș.a.Teatrul de păpuși Gulliver în parteneriat cu primăria Galați va organiza cea de-a XXVI-a ediție dedicate copiilor, tinerilor, chiar și adulților.

În cele șase zile  de maraton teatral vor fi ateliere de creații handmade, animație interactivă cu păpuși gigant, teatru-circ, spectacole muzicale plus alte surprize. Ne bucurăm să aflăm că miercuri, 16 mai 2018, Teatro Blu au răspuns la întrebarea: Clovn trist la vreun circ? Nu putem admite așa ceva! Cei doi clovni, personajele principale din Micul Circ și-au propus să aducă doar zâmbete și… culorile pe chipul clovnului trist. Cum? Cu întregul arsenal de jonglerii, cântece, elemnte de magie. Cu siguranță, toate acestea vor bucura multe inimi.

Acolo unde este magie este Teatro Blu. Ne bucurăm că sunteți și că încântați sufletele tuturor copiilor. Petreceri fermecate și de acum încolo. În călătoria voastră, să culegeți numai zâmbete pure și să înșirați doar praf magic.

 

Author