Gustul copilăriei: papanași cu dulceață de soc

Gustul copilăriei: papanași cu dulceață de soc

Deși nu sunt un mare fan al deserturilor, pe acesta, oricât aș vrea să îl refuz, nu am cum! Este un desert de bucătărie, nimic sofisticat, dar impunător și apetisant. Toate au lucrat perfect, toate s-au combinat așa cum trebuie, iar smântâna și dulceața de soc chiar au avut efect. Cred că adepți ai papanașilor suntem mulți și că fiecare avem pe cineva în familie care îi și prepară, dar e altceva când îi faci cu mâna ta. Parcă totul este mai bun, mai pe gustul tău, parcă îți crește și puțin pulsul de la cât te umfli în pene că ți-au reușit papanașii, iar eu, fără nicio urmă de modestie, am stat cu pulsul mărit vreo doua zile din această cauză.

Nu ai cum să greșești, bucătăria are o vorbă- „Pui bun, iese bun!”, iar eu am avut grijă să pun ceea ce trebuie, produse proaspete, de calitate, exact așa cum trebuie să fie. Până și coaja de lămâie și portocală am căutat să fie naturală, bio.

Te invit să încerci această rețetă de papanași cu smântână și dulceață de soc și să descoperi că s-ar putea să te pricepi în bucătărie. Iar dacă vei să uimești pe cineva drag ție, cu siguranță, vei puncta cu papanașii.

Să ai poftă, să aveți poftă și spor la papanași!

Rețeta completă, o găsiți mai jos:

Cei mai deliciosi si pufosi papanasi!

Descopera secretul din spatele retetei de papanasi. Vei fi surprins sa afli cat de usor se pot face! Daca ti-a placut reteta si doresti sa te abonezi, o poti face printr-un Like la pagina Ia și Papă.

Publicată de Ia și Papă pe Marţi, 12 martie 2019

Pentru ingrediente și modul de preparare, puteți accesa linkul următor: https://iasipapa.ro/papanasi-cu-smantana-si-dulceata/

 

About Paul Constantin

De profesie inginer constructor, antreprenor, tată, soț și implicat în tot felul de proiecte ce țin de un stil de viață sănătos și activ, inclusiv gătitul. Sunt un adevarat pasionat de gătit, îmi place să îmi petrec timpul în bucătărie și sunt un adept al mâncării sănătoase și cât mai diversificate.