(P) Toamna se numără elevii Algorithmics Iași, un loc în care se învață programare la un alt nivel. Chiar la nivel de performanță, dacă asta își dorește copilul tău. De la 1 septembrie, s-a dat startul unei noi sesiuni de înscrieri, ba chiar te invităm și pe tine să soliciți un DEMO gratuit și cine știe, poate descoperi cât de talentat este cel mic!

                Știm deja că majoritatea părinților se gândesc la ce sau cum vor fi copiii lor ca adulți. Ce meserii le-ar plăcea să aibă, ce activități ar putea desfășura, astfel încât să-și asigure un confort material, dar mai ales emoțional. Astăzi, în era tehnologiei, putem spune că meseriile viitorului se vor baza pe tot ceea ce ține de IT, programare și internet. Vestea bună este că poți investi în viitorul copilului tău încă de acum, din copilărie, pregătindu-l astfel pentru viață și pentru o carieră de succes.

              Școala internațională de programare, Algorithmics Iași, se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 17, care au o înclinație spre acest domeniu fascinant al programării sau care sunt în căutarea unei activități extrașcolare distractive, dar mai ales educative, benefice pentru dezvoltarea lor de astăzi și mâine. Cu o paletă variată de cursuri interactive – Roblox, Digital Literacy, Visual Programming, Grafic Design, Python, Realizare de conținut video – școala se bazează pe metodologie proprie, dezvoltată de experți internaționali, actualizată permanent, cu o platformă de învățare proprie care permite adaptarea la nivelul fiecărui copil, predare LIVE, online și offline, dar mai ales pe ideea de comunitate, astfel încât elevii să se simtă bine. La școala Algorithmics Iași, copiii învață să programeze într-un mediu creativ, „jucându-se” cu principii fundamentale din teoria programării, tehnologie și metodologie avansată. Sunt antrenați să își dezvolte abilități de creativitate aplicată, lucru în echipă, să plănuiască și să distribuie resurse, să își evalueze punctele forte sau să-și asume responsabilități într-un proiect. La finalul modulelor cei mici descoperă că își pot crea singuri jocuri, aplicații, site-uri sau obiecte 3D!

                Având deja o istorie, dar mai ales notorietate în 77 de țări și 350 de orașe, Algorithmics se mândrește cu peste 320.000 de absolvenți din întreaga lume, copii de origini, culturi, medii de viață diferite, dar animați de aceeași pasiune: tehnologie și IT. Aruncă o privire pe site-ul lor, descoperă-le viziunea, solicită consiliere gratuită și ajută-ți copilul să dobândească super puteri!

 

***sursa foto și info: Algorithmics Iași***

 

 

Author