Credeai că revenirea trendurilor anilor ’90 s-a oprit odată cu chokerele, platformele sau gențile tip ghiozdan? Eu zic să te mai gândești o dată! Adăugă listei și ohelarii de soare minusculi inspirați din designul ochelarilor anilor ’90: cu formă cat-eye, hexagonali sau rotunzi.

Și de această dată, răspunzătoare pentru revenirea acestui trend sunt „vinovate” cele trei supermodele ale momentului Bella Hadid, Gigi Hadid și Kendall Jenner. Se pare că sunt cele mai urmărite femei din lume în acest moment și au un cuvânt foarte important de spus, mai ales în ceea ce privește partea de fashion&beauty.

Ochelarii de soare cu cadru de dimensiuni mici se îmbină perfect cu stilul de stradă și merg aproape la orice ținută. Atenție însă, aceștia nu se potrivesc oricui; pentru a-i purta cu succes este indicat să ai o formă mai îngustă a feței. Pentru că întotdeauna forma ochelarilor trebuie să se potrivească cu structura feței.

Lăsând la o parte faptul că sunt super în vogă acești ochelari de soare, trebuie să fim conștienți de faptul că nu sunt chiar alegerea ideală atunci când vine vorba să îți protejezi ochii de razele UVA sau UVB pentru că, după cum vei vedea și în imaginile de mai jos, unele modele nici nu acoperă în intregime ochii. De aceea, dacă îți dorești totuși cu ardoare să îi porți, îți recomand să alegi o pereche cu lentile polaroid. De fapt, recomandarea mea este ca toți ochelarii de soare pe care îi cumperi să aibă filtre pentru protecție UV, asta dacă ții la sănătatea ochilor tăi.

Dar haideți mai bine să urmărim împreună cum poartă cele trei fashion icons ale momentului ochelarii de soare minusculi:

 

 
 

Dar ție, îți plac acești ochelari? Eu sunt ÎNNEBUNITĂ după ei, însă nu mi se potrivesc și îi admir de la distanță.

Author