Un barman ieșean are șansa să aducă din nou la Iași trofeul World Class Romania 2018

Un barman ieșean are șansa să aducă din nou la Iași trofeul World Class Romania 2018

După ce ieșeanca Aida Ashor (despre care am scris pe blogul personal înainte ca Insociety să apară- link-ul îl aveți aici) era desemnată „cel mai bun barman din România” la Diageo World Class Competition, ediția din 2014, în acest an, un alt ieșean, Vlad Gora, barman la Oddtity Bar, se află printre cei 10 finaliști ai competiției, alături de alți barmani din Cluj, București, Brașov și Oradea, și poate aduce din nou trofeul la Iași, în luna iunie.

Diageo Reserve World Class Romania este cel mai important eveniment din industria bartender-ului, care se desfășoară în peste 67 de state din întreaga lume și  scoate în evidență imaginația barmanilor în materie de cocktail-uri, prin fel și fel de combinații de gusturi și culori.

Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul competiției- http://www.thereservebar.ro

*sursa foto site și pagina de facebook a lui Vlad Gora

Condiții preluare articol

Fiecare articol al www.insociety.ro este muncit. Respectăm munca fiecăruia și drepturile de autor. De aceea, credem în regulile fair-play-ului. Dacă nu avem încheiat un acord scris în care să specificăm explicit forma de colaborare, vă dăm posibilitatea de a prelua din articolele noastre în limita a maxim 500 de caractere , cu următoarele obligații:
1. specificați în articolul dumneavoastră sursa clar și concis;
2. inserați linkul articolului nostru și faceți trimitere vizibil către acesta.