Astăzi vreau să vă vorbesc despre unul dintre cele mai purtate accesorii din ultimul timp de către toate fashionistele din întreaga lume: cureaua neagră de la celebrul brand italian GUCCI. Cu un design simplu, din piele și cu o cataramă aurie ce-i are în centru pe cei doi de G suprapuși, această curea este cu siguranță un item clasic ce dă un aer sofisticat oricărei ținute. Cu toate că este purtată de tot mai multe femei în ultima perioadă (dar și de către bărbați, pentru că vine și în varianta masculină), nu este privită deloc ca o „uniformă” ci din contră, reușește de fiecare dată să completeze perfect orice outfit. Dacă veți arunca un ochi peste ținutele de mai jos, veți observa că indiferent de culorile, imprimeurile sau țesăturile hainelor ce compun o ținută, cureaua neagră este cea care iese în evidență.

 

O puteți comanda direct de pe site-ul oficial www.gucci.com, prețul ei este de 350€.

 

Cureaua neagră Gucci (“the double G buckle belt“) a fost văzută în look-urile atâtor de multe celebrități încât le-am pierdut numărul literalmente. Sincer, nu îmi amintesc când s-a întâmplat ultima dată ca un accesoriu precum o curea să devină atât de popular ca aceasta de la Gucci. De la Jennifer Anniston la Kendall Jenner, acestă curea a fost observată în ținutele fiecărei celebrități. Cum a reușit oare să devină un statement?

Datorită design-ului simplu, a brandului si a versatilității ei, acesta cred că este răspunsul cel mai potrivit. Și dacă tot am adus în discuție versatilitatea acestui accesoriu, trebuie să vă demonstrez că puteți purta cureaua neagră Gucci cu orice. Nu mă credeți pe cuvânt? Atunci poate ținutele de mai jos vă vor convinge.

Cu o rochie:

 

Cu o fustă:


 
Cu o salopetă:

 

Cu un palton:

 

Cu un sacou:

 

Cu blugi:

 

Cu pantaloni:

 

Cu blugi scurți:

Nu știu cât va mai continua să domine străzile orașelor internaționale, însă ce vă pot spune este că nu veți avea cum să regretați această investiție pentru că și peste 10 ani cureaua neagră Gucci va arăta la fel de bine ca și acum.

 

Sursă imagini: www.pinterest.com

Author