Roșul este culoarea simbolică a Crăciunului, asta o știm cu toții. Însă nu trebuie să ne gândim doar la decorațiuni atunci când vorbim despre această culoare în luna Decembrie, ci și la piese vestimentare și accesorii. Un mare trend al acestui sezon este roșul purtat din cap până-n picioare. Poate unii dintre voi vor strâmba din nas și vor spune că e prea mult, însă nu asta spun și marii designeri care au propus look-uri #allred în cadrul prezentărilor de modă.

 

 

De la stânga la dreapta: Prada, Alberta Ferretti, Chloé, Giambattista Valli, Fendi; roșul, în toate nuanțele sale, a dominat clar podiumurile de modă în cadrul show-urilor pentru sezonul toamnă/iarnă 2017-2018. Este feminin, puternic și regal. Nu aveți cum să nu observați o femeie îmbrăcată în roșu; este culoarea măreției care seduce și te metamorfozează. Dintotdeauna roșul exprimă încredere și sex-appeal, doar că de data aceasta este mult mai rafinat, mai matur și se prezintă ca o tendință care se dovedește a fi pe deplin accesibilă și pentru noi muritorii de rând. Nu mă credeți pe cuvânt?

Atunci poate cele 10 ținute de mai jos vă vor convinge!

 

Melania Trump în timpul campaniei electorale în Florida

 

Kate Middleton, ducesa de Cambridge, la o recepție în timpul turneului ei din Canada

 

Rochii, fuste, salopete, paltoane, pulovere, chiar și cizme peste genunchi, toate în nuanțe vibrante de roșu ce te vor transforma în zilele de Crăciun și nu numai într-o adevărată fashionista cu stil.

 

Sursa imagini: www.pinterest.com

Author