Vladimir Dumbravă, artistul ieșean care își exprimă personalitatea prin munca sa a lansat o nouă campanie colorată și „pictată”.

„Make-Up Artist Best Work” este numele proiectului prin care fotograful Vladimir Dumbravă dorește să pună în valoare munca make-up artiștilor într-un mod unic. Instrumentele sunt simple – creativitate și concepte inedite care prind contur în colaborare cu 12 dintre cei mai talentați make-up artiști ce s-au înscris în acest proiect.

„În total au fost peste 30 de profesioniști în make-up înscriși atât din zona Moldovei, cât și din București. Pe baza fotografiilor transmise, am ales 12 artiști. Ședințele foto au început deja – din fotografii alegem pe cea reprezentativă care este editată folosind tehnici avansate de retouching. Fiecare artist a avut libertate de exprimare, ceea ce a făcut ca abordările să fie din cele mai variate. La unele machiaje am colaborat cot la cot cu artistul întregind imaginea finală a ceea ce am dorit împreună să exprimăm. A fost muncă în echipa, provocări dar și o împlinire a lucrului bine făcut, satisfacție și multă bunăvoie”, a declarat fotograful Vladimir Dumbravă.

Fotografiile pot fi admirate atât pe conturile de facebook și instagram ale autorului cât și pe site-ul personal aflat la adresa www.vladimirdumbrava.com.

„Postăm în fiecare zi, până de sărbători primele 6 fotografii, urmând ca restul de imagini să fie publicate la începutul anului viitor”, a mai adăugat Vladimir.

Make-Up Artist Best Work” este cea de-a patra campanie semnată de Vladimir, după proiectele fotografice”Un portret pe zi”, „Ești mai mult decât perfectă” și „Anotimpurile frumuseții”.

 

 

Author