Camera de Comerț și Industrie Iași găzduiește  pe 27 septembrie cea de-a doua ediție a Conferinței #WebBiz. Evenimentul este organizat de Agenția MB Event și este destinat antreprenorilor și fondatorilor de afaceri; reprezentanților departamentelor de marketing și promovare; reprezentanților asociațiilor și instituțiilor; reprezentanții agențiilor și companiilor de branding, web design, marketing digital, advertising, PR și comunicare; specialiștilor care activează în mediul online; persoanelor pasionate de noile tendințe din mediul online.

Speakeri sunt specialişti cu notorietate, reprezentanţi ai companiilor şi agenţiilor de top din industria online din Iaşi: Alexandra Gugiuman – Redactor Şef InSociety.ro, Raluca Daria Diaconiuc – Prezentator Apollonia TV, Jurnalist Agro TV şi Corespondent Radio Iaşi, Sebastian Botez – Fondator Webgrade, Valentin Burlacu – General Manager Rofilco, Diana Dimitriu – Project Manager Artvertising, Andrei Balanica – Web şi Graphic Designer Grapefruit.

„Conferinţa #WebBiz 2017 este un eveniment complex de dezvoltare a afacerilor în mediul online. Specialişti de top din industria online vor împărtăşi experienţele proprii în cadrul secţiunilor: brandingşi designweb design şi e-commercecomunicare şi promovaremarketing online şi social-media. În cadrul acestui eveniment se vor prezenta instrumente pentru dezvoltarea afacerilor în mediul online: tehnici, strategii, mecanisme, tendinţe care să stimuleze, să inspire şi să dezvolte profesional reprezentanţii mediului de afaceri local, specialişti din domeniu şi pasionaţii de noile trenduri online.” a declarat pentruz Ziarul de Iași Mihail Bîrsan, managerul Agenţiei MB Event, organizatorul conferinţei.

Mai  multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

Taxa de participare la eveniment Early Bird este de 125 lei, valabilă în perioada 20 august – 15 septembrie 2017. Aceasta taxă include: accesul la conferință și la toate sesiunile evenimentului, mapa participantului, pauze de cafea și prânz, sesiunile de business networking.

Formular de înregistrare: http://bit.ly/2vZKNEM

Pentru mai multe detalii, vă invităm să ne contactați la adresa de e-mail: office@mbevent.ro sau la numărul de telefon: 0748247737.

 

 

Author