Organizat de Muzeul Național al Literaturii Române Iași, Concursul Național de Proză „Mihail Sadoveanu” se adrează autorilor din România și nu numai, indiferent de vârstă și are ca scop descoperirea de noi talente literare, precum și să susțină creația literară contemporană.

Ce trebuie să faci?

”Participanții pot trimite 1-3 lucrări în proză, inclusiv fragmente de roman, de până la 15 pagini fiecare. Lucrările, redactate în format electronic (Times New Roman, 13) și printate în format A4, vor fi semnate cu un motto și vor fi trimise, în perioada 16 august – 6 octombrie 2017 (data poștei) la adresa: Muzeul Național al Literaturii Române Iași, str. V. Pogor nr. 4, cod poștal 700110, Iași, cu mențiunea Pentru Concursul Național de Proză „Mihail Sadoveanu”. În coletul poștal va fi introdus și un plic închis (având același motto) care va conține numele și prenumele autorului, un CV de prezentare și date de contact (număr de telefon, e-mail).”, se arată pe https://www.muzeulliteraturiiiasi.ro/anunturi/concursul-national-de-proza-mihail-sadoveanu-editia-viii-start-inscrieri/

Juriul este format din membri ai Uniunii Scriitorilor din România – Filiala Iași, iar premierea câștigătorilor celei de-a VIII-a ediție a concursului va avea loc pe 5 noiembrie.

Pentru mai multe detalii, persoană de contact este Lăcrămioara Agrigoroaiei, coordonator proiect (telefon: 0747499408)

Author