Contents
„Perioada pe care am traversat-o cu toții în ultimele luni ne-a ridicat o sumedenie de gânduri și idei, a activat dorința de a ne implica și de a face o schimbare binevenită în viețile celor care au cea mai mare nevoie de ea. Indiferent de cât de mare sau mică poate fi această implicare, ceea ce contează este importanța solidarității și a sprijinului pe care îl putem oferi celor din jur. Ne-am confirmat acest lucru în toată această perioadă, în care ne-am implicat activ și dornici de a oferi #solidaritate. Anul acesta vom ajunge la familiile care au cea mai mare nevoie de noi iar festivalul își continuă tradiția caritabilă. Cauza din acest an este ajutorarea persoanelor defavorizate din mediul rural din județul Iași, cu pachete cu produse alimentare de bază, precum și produse de curățenie și materiale sanitare necesare și obligatorii în această perioadă de pandemie. Sunt multe întrebări în această perioadă, noi ne-am concentrat, însă, pe răspunsuri și soluții. Ne vedem în măsuri maxime de siguranță, purtând fiecare dintre noi, simțul responsabilității individuale ce contribuie la binele colectiv.”, se arată pe www.rocanotherworld.iabilet.ro.„Încă de la prima ediție, Rocanotherworld a fost mai mult decât un festival. Este un loc, un timp și un spațiu în care oamenii se întâlnesc pentru a face bine celor din jurul lor. Cu atât mai mult cu cât trăim aceste vremuri nesigure, ediția din acest an va pune pe primul plan siguranța participanților și va promova solidaritatea. Dacă în anii precedenți trupele au concertat pro bono pentru a susține cauzele Rocanotherworld, a venit timpul ca noi să îi susținem în aceste vremuri.”, a declarat directorul festivalului, Patricia Butucel.

          Într-o perioadă în care marile festivaluri din țară au anunțat că anulează edițiile din acest an, la Iași, organizatorii Rocanotherworld riscă o ediție atipică, având în vedere regulile de siguranță impuse din cauza pandemiei de covid-19: măsurarea temperaturii la intrare, distanțarea socială între participanți, fiecare „zi” de festival nu va avea mai mult de 4 ore de distracție, festivalierii vor purta mască de protecție. Astfel, în perioada 24-28 iunie, dacă ți-e dor de atmosfera de festival, hai la Iași! Biletele se găsesc pe https://rocanotherworld.iabilet.ro/. Locația este „The Secret”, Ciric, Iași. Este o ediție în care este vorba și despre solidaritate, întrucât, dacă până cum, artiștii care urcau pe scena Rocanotherworld o făceau pro bono, vremurile ne devedesc faptul că e timpul ca noi toți să ne susținem artiștii.

„Perioada pe care am traversat-o cu toții în ultimele luni ne-a ridicat o sumedenie de gânduri și idei, a activat dorința de a ne implica și de a face o schimbare binevenită în viețile celor care au cea mai mare nevoie de ea. Indiferent de cât de mare sau mică poate fi această implicare, ceea ce contează este importanța solidarității și a sprijinului pe care îl putem oferi celor din jur. Ne-am confirmat acest lucru în toată această perioadă, în care ne-am implicat activ și dornici de a oferi #solidaritate. Anul acesta vom ajunge la familiile care au cea mai mare nevoie de noi iar festivalul își continuă tradiția caritabilă. Cauza din acest an este ajutorarea persoanelor defavorizate din mediul rural din județul Iași, cu pachete cu produse alimentare de bază, precum și produse de curățenie și materiale sanitare necesare și obligatorii în această perioadă de pandemie. Sunt multe întrebări în această perioadă, noi ne-am concentrat, însă, pe răspunsuri și soluții. Ne vedem în măsuri maxime de siguranță, purtând fiecare dintre noi, simțul responsabilității individuale ce contribuie la binele colectiv.”, se arată pe www.rocanotherworld.iabilet.ro.

         Prima ediție a festivalului a avut loc în 2016 și este un eveniment în memoria lui Roca (Ioan Dan Niculescu), „designer, călător, DJ, gurmand, antreprenor și deschizător de suflete”. Fiecare ediție de până acum a promovat și o cauză socială, „ceea ce faci pentru tine rămâne pentru tine, ceea ce faci pentru alții rămâne forever!”, fiind unul dintre crezurile orgnizatorilor.

„Încă de la prima ediție, Rocanotherworld a fost mai mult decât un festival. Este un loc, un timp și un spațiu în care oamenii se întâlnesc pentru a face bine celor din jurul lor. Cu atât mai mult cu cât trăim aceste vremuri nesigure, ediția din acest an va pune pe primul plan siguranța participanților și va promova solidaritatea. Dacă în anii precedenți trupele au concertat pro bono pentru a susține cauzele Rocanotherworld, a venit timpul ca noi să îi susținem în aceste vremuri.”, a declarat directorul festivalului, Patricia Butucel.

Program Rocanotherworld 2020:

Ziua 1: Miercuri, 24 iunie: Adam’s Nest, Toulouse Lautrec, Robin and the Backstabbers

Ziua 2: Joi, 25 iunie: Lucia, Pinholes, byron

Ziua 3: Vineri, 26 iunie: Fine, It’s Pink, EYEDROPS, Argatu

Ziua 4: Sâmbătă, 27 iunie: Ana Coman, Jurjak, Luna Amară

Ziua 5: Duminică, 28 iunie: Om la lună, Les Elephants Bizarres, The Mono Jacks

Author