Pregătim un concurs pentru ca tu să strălucești în decembrie. E cadoul nostru pentru tine!

Pregătim un concurs pentru ca tu să strălucești în decembrie. E cadoul nostru pentru tine!

 

Vrem să fii de poveste la următoarea petrecere…

Ne-am obișnuit să vedem tot felul de concursuri în luna cadourilor. Nu știm dacă ar trebui să-i spunem concurs pentru că, sincer, nu vă vom „obliga” să ne dați like și share la pagina noastră sau la cele ale partenerilor noștri, însă vrem să vă știm povestea. Mai exact, vrem să știm care e povestea următorului eveniment la care veți merge. E suficient să scrieți într-un comentariu, pe scurt, la postarea de pe Facebook despre acest concurs, și să vă îndemnați prietenii să vă susțină povestea printr-un like la comentariul vostru. Câștigătoare va fi desemnată cea care va strânge cele mai multe like-uri la comentariul respectiv. Simplu și fair… Pe data de 15 decembrie anunțăm câștigătoarea. 🙂 Până pe 1 decembrie, când spunem: „start!”, ai timp să-ți pregătești povestea.

Ei, dar cum vă facem să fiți de poveste într-o poveste?

Nouă ne plac femeile mișto. Și nu spunem că trebuie să fii „țiplă” ca să fii mișto, însă o femeie care e aranjată e mai mișto decât una care spune „cine mă place, mă place și așa sau pentru suflet”. Ok, perfect de acord, dar până la suflet, „ambalajul” fură ochiul, ne place sau nu. Așa că… ta-na-na:

  • fetele de la Salon REIGN îți vor oferi un rășfăț tare fain: o schimbare de look. Bine, evident, dacă ți-o dorești, căci nu te vom obliga să te lași pe mâinile lor pentru cine știe ce tunsori „anormale” pentru unii, dacă nu-ți dorești. Dar sigur se vor ocupa de tine cu un masaj capilar, spălat și aranjat. Fii regină! https://www.facebook.com/reignsaloniasi/
  • LAURA BUȚURCĂ, make-up artistul nostru, fondator The MIRROR Academy și dermopigmentist, va avea grijă să-ți evidențieze trăsăturile frumoase ale feței printr-un machiaj profi. Ah, pe Laura o poț întreba și despre tot ce înseamnă beauty. Fii sigură că în timp ce vei fi pe scaunul ei, la machiaj, veți avea o sumedenie de lucruri de povestit, mai ales că Laura e o fire tare caldă și sociabilă. https://www.facebook.com/LauraMakeupStudio/
  • Vestimentar, vă completăm look-ul de petrecere printr-o superbă rochie, semnată de către designerul DORU MOCANU- https://www.facebook.com/doru.mocanu.3 Doru Mocanu ne-a fost „copertă”, iar povestea sa o puteți afla aici: https://insociety.ro/stories/cover-story-doru-mocanu-designer-divos-dare-to-be-este-lupta-pe-care-n-am-pierdut-o-niciodata/ .Modelul rochiei este acesta: