Miss Princess of the World România și-a desemnat câștigătoarea în persoana Biancăi Ioana Hanganu, cea care va reprezenta țara noastră la concursul Miss Princess of the World 2017, eveniment ce va avea loc în acest an în capitala cehă, Praga, în luna septembrie. 

Bianca Hanganu a fost descoperita în urmă cu un an de agenția ieșeană de modelling,  First Models.  A bifat numeroase ședințe foto, reclame, festivaluri de modă sau reclame de TV până în prezent, însă, cum chiar ea spune, câștigarea titlului de Miss Princess of the World România este cel mai important trofeu de până acum.

”Atunci când pașești într-o agenție de modelling nimeni nu îți poate garanta nimic pentru că este vorba de o muncă de echipă, iar echipa se face împreună cu  modelul. Este foarte important să crești modelul pas cu pas, ca temelia să fie cât mai stabilă! Chiar dacă,din păcate, în România, modele sunt diverse dive de la tv, o spun ferm pentru a nu știu câta oară că a fi model profesionist este extrem de greu și nu oricine ajunge la acest nivel, căci există o serie de factori și calități care te pot pune în valoare și să-ți aducă succesul! Totul în timp, bineînțeles. Sincer, aștept ziua în care se va înțelege acest fapt.”, spune Alina Nechifor, PR Manager First Models.

Bianca are toate calitățile atât fizice, cât și intelectuale, cu care speră să cucerească și juriul competiției  mondiale și să câștige titlul suprem!

”Ștefania Bălan sau Cătălina Apetroaei sunt două nume care au reprezentat România, modele care, în momentul de față, au o cariera de succes în modellingul internațional. Îi dorim mult success Biancăi și îi ținem pumnii!”, a completat Alina Nechifor.

 

Pentru cei care doresc să afle cum pot începe o carieră în modellingul profesionist, informații suplimentare puteți obține de la Alina Nechifor – PR manager First Models, 0753900882 / firstmodels@ymail.com

Fb : www.facebook.com/firstmodels.romania

 

sursa foto: Agenția First Models

Sursa foto reprezentativă articol: Stefan Manderioli Production

 

Author