O fetiță din Iași, invitatul special al Săptămânei Modei de la Budapesta

O fetiță din Iași, invitatul special al Săptămânei Modei de la Budapesta

Diana Samrin (despre care am mai scris și aici) e deja o prezență obișnuită a podiumurilor de modă pentru copii locale și naționale, pe scenă fiind „în elementul ei”, după cum îmi mărturisește mama sa. N-are pic de trac și îi place lumea artistică. Diana nu-i doar un copil frumos, ci e și un copil extrem de talentat: face muzică, pictează, este cursant al școlii de televiziune. A luat numeroase premii până în prezent, însă uimiți i-au fost părinții atunci când Diana a primit invitața de a fi singurul invitat din România, în calitate de model, la Budapest Fashion Week, eveniment care se va desfășura în perioada 21-25 iunie. Invitația la evenimentul de modă din capitala Ungariei vine după ce, la începutul anului, Diana Samrin era remarcată și invitată să participe la Top Child Model Romania, de unde s-a întors cu premiul special pentru eleganță. Diana este model al agenției First Models Kids din Iași, coordonată de Alina Nechifor

„Modellingul e o formă de socializare, da, pentru că oricărui copil îi place să stea și să învețe lucruri noi de la alți copii, dar Diana este selectivă și perfecționistă. Și da, modelling-ul înseamnă competiție pentru că ești de unul singur pe scenă și trebuie saă te prezinți impecabil după criteriile date. Decizia de a participa la acest concurs i-a aparținut, desigur. Vreau să îi mulțumesc soțului meu. Pentru acord și susținere. A fost prima competiție de așa anvergură, vorbim de o competiție la care o comisie internațională a făcut selecția. A avut emoții  ca orice copil, dar dorința de afirmare a Dianei a mobilizat-o să dea sută la sută din ea, iar premiul a venit ca o răsplată a muncii de până acum.”, declara atunci, în ianuarie,  pentru revista Insociety, mama Dianei, Mihaela Samrin.

Condiții preluare articol

Fiecare articol al www.insociety.ro este muncit. Respectăm munca fiecăruia și drepturile de autor. De aceea, credem în regulile fair-play-ului. Dacă nu avem încheiat un acord scris în care să specificăm explicit forma de colaborare, vă dăm posibilitatea de a prelua din articolele noastre în limita a maxim 500 de caractere , cu următoarele obligații:
1. specificați în articolul dumneavoastră sursa clar și concis;
2. inserați linkul articolului nostru și faceți trimitere vizibil către acesta.